Süper Lig Şampiyonu Hangi Takım Olur?
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Süper Lig Şampiyonu Hangi Takım Olur? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Güzel ve sürprizli geçeceği belli bir sezon olacağa benzeyen 2010-2011 sezonunun sonunda Şampiyonluk Kupasını kim kaldıracak?
Guti, Q7 gibi transferlere ...
Anketimiz: Şampiyon Sizce Hangi Takım Olacak?
- Katılımcı sayısı
- 18. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Beşiktaş
-
Bursaspor
-
Fenerbahçe
-
Galatasaray
-
Trabzonspor
-
Sürpriz Bir Ekip
-
-
Super Moderator
Benim gönlümden beşiktaş geçiyor. Hem bu kadroyla belki Avrupa kupalarında da başarılı olup bizleri mutlu ederler.
Şampiyon kim olursa olsun temennim; penaltı noktaları kazılmasın; penaltılar nizami atılabilsin
Evet penaltı çukurları kazılmasın
-
Katılımcı Üye
Ben bi Diyarbakır taraftatı olarak Trabzon takımın lider olmasını isterim Bursa karşısında muthiş bi futbol oynadı izliyenler bahan hak verir bence...
-
-
Kadrolu Üye
hiç kimse kusura bakmasın bu sene şampiyon belli halkın hakkın ve emeğin takımı
KARDEMİR DEMİR ÇELİK KARABÜKSPOR
olacaktır...
-
Banlı Üye
şampiyonluk için çok erken.fenerbahçe iyi oynadı gibi ama antalya aptalca futbol oynadı. deplasmanda futbolun nasıl oynanacağını bilmiyor antalyaspor.beşiktaş tam hazır değil.o kadar şaşalı açılışa rağmen bucaspora belli bir üstünlük kuramadı. sivas galatasarayu karşısında belki bu yılın en güzel futbolunu oynadı.ilk haftanın bence en iyi trabzonspordu.
Konu karamanli77 tarafından (16-08-2010 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.
-
Vip
Beşiktaş'ın da kadrosu oldukça iyi. Takım oturursa şampiyonluğun baş adaylarından olurlar.
-
Yeni Üye
Beşiktaş ve Trabzon şu an en güçlü adaylar.
-
Kadrolu Üye
-
Paylaşımcı Üye
Beşiktaş olur ama keşke Eses olsa
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler