Süper Lig İhalesini Sizce Kim Alır ?
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Süper Lig İhalesini Sizce Kim Alır ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : sifresiz maçyayını beklemek hayalcilik bence imkansız gibi maçlarıda şifreli verdikten sonrada kimin aldığı hiç önemli değil...
Anketimiz: Süper Lig İhalesini Sizce Kim Alır ?
- Katılımcı sayısı
- 76. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Digitürk
-
D-smart
-
Trt
-
TTnet
-
Teledünya
-
Hiçbiri
-
Hiç bir fikrim yok
-
Kadrolu Üye
sifresiz maçyayını beklemek hayalcilik bence imkansız gibi maçlarıda şifreli verdikten sonrada kimin aldığı hiç önemli değil
-
Paylaşımcı Üye
wetin Nickli Üyeden Alıntı
sifresiz maçyayını beklemek hayalcilik bence imkansız gibi maçlarıda şifreli verdikten sonrada kimin aldığı hiç önemli değil
Maçlar şifreli olduktan sonra kimin vereceği önemli değil demişsin ama çooook çoooook önemli , bi kazık yiyerek izlemek var birde makul fiyat ile izlemek var ve TRT haricinde kim alırsa alsın kazık yemeye devam edeceğiz ama TRT alırsa makul fiyata izleyeceğiz.
Konu RizeLee53 tarafından (13-01-2010 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir.
-
Banlı Üye
Teledünya diyen şimdiye kadar 1 kişi var benimle beraber 2. Teledünya info kanalı Spor 1 Spor 2 ve Spor 3 kanalları ile beraber Türksat uydusuna eklendi. Teledünya üzerinden bu maçların verilme olasılığı yüksek. Şifre engelini Teledünya ile aşıp uydudan abonelil yapmaları muhtemel. Öyle çok ucuz olur mu bilemiyorum ama aylık 20'yi geçmez gibi geliyor.
-
Paylaşımcı Üye
engunaydin Nickli Üyeden Alıntı
Teledünya diyen şimdiye kadar 1 kişi var benimle beraber 2. Teledünya info kanalı Spor 1 Spor 2 ve Spor 3 kanalları ile beraber Türksat uydusuna eklendi. Teledünya üzerinden bu maçların verilme olasılığı yüksek. Şifre engelini Teledünya ile aşıp uydudan abonelil yapmaları muhtemel. Öyle çok ucuz olur mu bilemiyorum ama aylık 20'yi geçmez gibi geliyor.
Bildiğim kadarıyla teledünya kablolu yayın yapan bir sistem , her yerde kablolu tv olmadığından bu seçenek çok düşük bir ihtimal , mesela ben Rize Merkezde oturuyorum burada kablo tv yok.Böyle birçok şehir var , bunlar izlemeyecek mi.
-
Kadrolu Üye
Yarın 11.00 da Lig TV den verilecektir ihale
-
Paylaşımcı Üye
bence kaliteli yayın açısından gönlüm digitürkten yana.saygılar
-
Administrator
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler