Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Gündemimizi ciddi şekilde meşgul eden ve Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olan "Kürt Açılımı" hakkında sizlerin görüşlerini alalım istedik. Hükümüetin ...
Anketimiz: Kürt Açılımı Projesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
- Katılımcı sayısı
- 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Evet Doğru Buluyorum
-
Hayır Doğru Bulmuyorum
-
Hiçbir Fikrim Yok
-
Administrator
-
Administrator
Kürt açılımı hikayeden ibaret.Bu ülke zaten etnik kökenlerden oluşuyor ve yıllardır kardeşce yaşıyor.Başımızdakilerin siyasi oyunları gereği dünkü kardeşimizle düşmen olamayız olmayızda.Hükümete deniliyorki terörü bitir o da nasıl bir anlayışsa kürtlere maal ediyor terörü.Ben bu yapılan terbiyesizlik olarak görüyorum kürt kardeşlerimizi dışlamak olamak görüyorum.Bu açılımın demek istediği tüm kürtler pkk adamıdır.Böyle bir asalakça zihniyet olamaz.
-
Paylaşımcı Üye
bence belirli bir topluluğa hitap yerine demokratikleşme yönünde hareket edilse daha iyi olur türkiye kazanır
-
Yeni Üye
çok kötü ya bize kapalı kürtlere açılıyorlar heh heh he
Konu Metin Neolacak tarafından (17-08-2009 Saat 19:17 ) değiştirilmiştir.
-
Katılımcı Üye
-
Emektar Üye
bu gün bakan söyledi gap bölgesine 10 milyon dolar aktarılacakmış benim memleketim dahil batının bazı bölgeleri açlıktan adeta kırılıyor göç vermekten belediyeler kapanıyor acaba-- BİZ TÜRKLERDEMİ DAĞA ÇIKSAK--selamlar
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.
-
Emektar Üye
Adam olmak cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir.
-
Katılımcı Üye
kürt açılımı ismi bence yanlış olmuş ama bu ülkede birşeylerin konuşulmasından korkmamak lazım artık çözüm neyse insanlar konuşarak belkide daha kolay sorunlarını hallede bilirler bundan korkmamak lazım bence yıllarca bu çatışma devam ediyo bunu inkar edeniniz olabilirmi edemez çünkü devam ediyor sorun yokta diyemezsin sorun yoksa çatışma niye var ozaman bu iş eğer vurmakla haledilecek olsaydı aşağı yukarı 30 yıl oldu koskoca devlet bu sorunu bitiremiyo işte inkar etsekte gerçek bu zorumuza gitsede konuşarak belkide bu sorunlar ortadan kalkabilir bazı dış güçlerin bu halkı kullanmalarının önü kesilir daha iyi bir türkiye olur siyasetciler gibi ucuz siyaset yapmayı bırakalım ümit siz olmayalım kim bilir belkide böylesi daha iyi olur peşin hüküm vermeyelim saygılar
-
Yeni Üye
gerçek amasyalımısın bilmiyorum ama orada senin gibi düşünenlerin bir elin parmaklarını geçmiyeceğini çok iyi biliyorum anlamıyormusun sorun bu ülkenin bütünlüğü neyi konuşucaksın apo imralıyı karargah yapmış inanamıyorum vah benim ülkem vah
Konu Metin Neolacak tarafından (18-08-2009 Saat 20:50 ) değiştirilmiştir.
-
Katılımcı Üye
Metin Neolacak Nickli Üyeden Alıntı
gerçek amasyalımısın bilmiyorum ama orada senin gibi düşünenlerin bir elin parmaklarını geçmiyeceğini çok iyi biliyorum anlamıyormusun sorun bu ülkenin bütünlüğü neyi konuşucaksın apo imralıyı karargah yapmış inanamıyorum vah benim ülkem vah
bana bak dostum polomiğe girmek istemiyorum evet amasyalıyım bu ülkeyide herkesten çok seviyorum ama yanlış olan birşeyler var bu ülkede yıllarca sağ sol diye bizi oyaladılar bir birimize kırdırdılar yalanmı ama ..ne oldu da şimdi yok böyle birşey sağcısıyla solcusuyla kardeşce yaşanıyorsa kim bilir ilerde niye olmasın ben ırk ayrımınada karşıyım insanları seviyorum kimse ölmesin gariban anadolu cocukları neden hep şehit düşüyor neden hiç holdink batronunun ve yahut bir ensesi kalının çocuğu şehit düşmüyor ben bunları gördügümden kızıyorum belki ümit diyorum niye olmasın eğer şimdiyece istenseydi dile kolay 30 yıl oldu neden kökü kazınmadı düşünmek lazım bu ülkede oynanan oyunları görmek lazım apoya gelince şimdiyece besleyenler utansın onun üzerinden siyaset yapanlar alsana ip diyen siyasiler utansın bu vatan kolay kurulmadı kimsenin bölmeyede gücü yetmez bunu herkes bilmeli
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler