kürt açılımı degilde artık bu savaşın bitmesi gerek çünkü bu savaş türkiyeyi diger ilkelere göre çok geride bıraktı hem maddi yönden hemde manevi yönden...
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Kürt Açılımı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : kürt açılımı degilde artık bu savaşın bitmesi gerek çünkü bu savaş türkiyeyi diger ilkelere göre çok geride bıraktı hem maddi ...
kürt açılımı degilde artık bu savaşın bitmesi gerek çünkü bu savaş türkiyeyi diger ilkelere göre çok geride bıraktı hem maddi yönden hemde manevi yönden...
yazıklar olsun bu kadar şehidi boşunamı verdik kürt acılımıymış bende türk acılımı istiyorum bu kararı alanları şiddetle kınıyorum kasımpasalıdan kayınlarına ve bölücü bası pislik apoya kıyak siz daha bişi görmedinizi imralı pisliği yakında meclise girerse hiç şaşırmayın belkide abdullah gül deilde abdullah öcalan reisi cumhur olur bu kasımpaşalının avrupa birliği hayali uğruna yapmayacağı çlıgınlık yoktur bence bu meclis derhal fesedilmeli devletin basındakilerde asılmalı ne mutlu türküm demenin yasak olduğu ülkemizde ne mutlu türkü diyebilene
bir konu hariç seninle tüm konularda hem fikiriz sen gazete haber dinlemiyormusun federasyon deniyor anlamını aç sözlüğe bak apo onu kabul etmiyo kendi askeri olcakmış daha bir sürü zırvalar bunlar konuşuluyor bir şeyler yapılması lazım derken bunlar konuşulan kendi ilk yazdıklarından sen ne anlam çıkarırsın
:sayın aziz yıldıvıma sormuşlar galatasaray şampiyon olduğunda niye istifa ettiniz diye hatıvlamıyovumdemiştir
düne kadar kürtler..kürtçe konuşamıyordu...kürtçe gazete dergi çıkarmaları yasaktı...
bir tv'leri bile yoktu..
bugün var tabi..demek ki sorun var ve kürtler bu tür hakları istiyorlar...
bir evletten beklediğin tüm tebasını mutlu etmektir...yoksa kendi halkları arasında ayrımcılık yapması değil..
hükümetin "kürt açılımı"nı tabiki doğru buluyorum..çünkü akan kanın durması bizi mutlu edecek...ve iyi türklerle iyi kürtler el ele verecek ...kötü olanlar meydana çıkacaktır..)
açılımı,barışı istemeyenler....o bölgenin kanından rant elde edenlerdir......
Kardeşim kürtlere dediğin gibi kürtçe konuşma hakkı tv vs.. verdinde ne oldu. bittimi terör.istedikleri ve şu an yapılmaya çalışılan omu sanıyorsun. adam federasyon bile yetmez diyo.iki bayrak diyo. kendi yönetimmiz olacak diyo.Bumu açılım?. Bu açılım maçılım değil.
BU BİR BÖLÜNME PROJESİDİR:
BU BİR ABD PROJESİDİR.
Herkes otturdugu yerden ahkam kesmek kolay.bu vatan heppimizin icinde kim yasiyorsa birazda kendimizi zitmizin yerie koyalim bu yukun altinda ezilenlerin. buca sehit verildi daha nereye kadar. temennim bu acilim basariya ulasirda budan rant sagliyanlar kahrolsun.
saygilarimla.
almanyadan ahkam kesmek dahada kolay sanırım.gelirsin askerlini 21 gün yapar gidersin(bazıları gibi).orda şehit olan gazi olan biz oluruz.ne için?
VATAN İÇİN. SEVE SEVEDE OLMAYADA HAZIRIZ.
SEN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNENLER BÖLEMEYECEK. BÖLÜNMEYECEĞİZ. BİR KARIŞ VERECEK TOPRAĞIMIZ YOK.
açılım..... terörü bitirecekse, vatanın bir karış toprağı verilmeyecekse,analar artık ağlamayacaksa, bence olmalı......
muhatap olarak abdullah adlı bir terör örgütü elebaşını alanlara lanet olsun....atalarımızın kanları şehitlerimizin analarıın göz yaşları haram olsun bizi bölen ve dolaylı yollardan bölmeye çalışan bu bayrak altındaki hayinlere ... üç beş çabulcu dağa çıkar 2 el ateş eder onların avukatları meclise girer ve biz bunlardan tırsıp onların çizdiği yolda gidiyoruz çok güzel. böle kanı bozuklar yüzünden haber dinleyemez oldum bunları gördükce bağzı demokratlardan tiksinir oldum
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)