vaktim yok malesef
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Bu Yaz Tatile Gidecekmisiniz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : vaktim yok malesef...
ya bu pahalılıkta nasıl yapacaz bilelmem amma arı bakmaya dağa gittiğimi tatilsayarsak gitmiş olacam hee
Valla ankete evet dedim ama, tatilin bile lüks olduğu bu zamanda kardeşimin yanına gidicem. Alanyada öğretmen kendisi. nerede öyle otel de motel de tatil. Şükür teğet geçti kriz.... pardon hamdolsun teğet geçti kriz. yoksa kardeşimizin yanına bile gidemeyecektik.........
Konu acemiopos tarafından (29-06-2009 Saat 13:24 ) değiştirilmiştir.
ekonomik şartlar el vermediğinden çalışmak zorundayım,bu sene de bize tatil hayal gözüküyor
Tatil mi? Tatil de ne demek? Oturun oturduğunuz yerde. Ben hafta sonları bile evden çıkamıyorum. Şu günlerde ekmek almaya para bulamıyoruz. Kriz konusuna gelince; kriz garibana geldi, zengin daha zengin, fakir daha fakir oldu. Bazı işverenlerin bahanesi oldu biraz da. Ben özel sektörde çalışan birisi olarak ilk krizden beri kendisini toparlayamayan birisi olarak söylüyorum bunları.. Biraz karamsar oldu ama maalesef gerçek bu...
Konu heryansın tarafından (30-06-2009 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)