Emekli maaşı ile zor geçiniyoruz.,,)
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Bu Yaz Tatile Gidecekmisiniz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Emekli maaşı ile zor geçiniyoruz.,, )...
Maldivlerde Berat Albayraka (Başbakanın damadı) komşu olarak tatil yapacağım bu sene![]()
Konu Mu®aT tarafından (27-06-2009 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
bende tatile çıkıyorum ağustosta bakalım nere düşcem tam 15 ayD
Konu Mu®aT tarafından (28-06-2009 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir.
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
paran varsa tahtil yeri çok,paran yoksa hava almak bile yok! nerede sahil şeritlerinin boş olduğu yıllar istediğin yere konaklan kur çadırı kendi imkanlarınla tahtil yap şimdi er taraf kapalı, denize girmek için yer bulmak imkansız gibi,eskiden sebze, meyve bahçeleri kampa yakın olur, gider kendin toplar taze taze. şimdi dağ taş ev yapıldı, yazlık niyetine hava alacak yeşillik bırakmadılar bakalım daha neler göreceğiz.
kısmet olursa bir haftaya kalmaz kıbrısa gidecem.
merhabalar..Bir yıldır müthiş bir tempoyla çalıştım..ve evet tatili hakettiğimi sanıyorum..önce memeleketim Kayseri ye ve köyüme,sonra yaylaya çıkacxağım..bir güzel yayla havası alacağım bol bol bir hafta kalacağım kayseride sonra İskenderun Arsuz da küçük biraderim var birhaftada orada deniz yapacağım..
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)