mayınları temizleyip ülkemize yerleşecekler belki daha sonra da sahiplenmeye başlayacaklar sonundada filistin gibi ülkemizden atmak için uğraşıp duralım
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Mayın İhalesinin İsraile Verilmesini Doğru Buluyormusunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : mayınları temizleyip ülkemize yerleşecekler belki daha sonra da sahiplenmeye başlayacaklar sonundada filistin gibi ülkemizden atmak için uğraşıp duralım...
mayınları temizleyip ülkemize yerleşecekler belki daha sonra da sahiplenmeye başlayacaklar sonundada filistin gibi ülkemizden atmak için uğraşıp duralım
Hiç bir hükümet yetkilisi israilin adını telaffuz etmemişte,muhalefeti ,basını uyduruyormu? Bu ihalenin İsraile verilmesine karşıyım.
sayın başbakan davos daki duruşu çevremde hey aslanım, koçum benim, gör gör başbakan gör diye tepkiler vermişti. ben ise hayırdır inşallah diye tepki gösterdim internet tartışmalarında hep bu hayırdır inşallah tepkim mevcud.zaman ola hayrola dedim.
evet o zaman geldi. aslanım, koçum diyenler neredesiniz görün başbakanınızı görün.böyle bir ihanet olurmu ya rüyadamıyım yoksa olacak şey deyil.
sonuç ne olursa olsun bunu gündeme getirmeleri dahi sonlarını hazırladı.
ya tamamda o vekillere ne oluyor.çoğu okumuş bilmiş insanlar.
yoksa benimmi kafam çalışmıyor.cahilmi kaldım.o kadarmı salağım.
TAMPON ÜLKE KURACAKLAR: Orada amaç bir tampon devlet kurmak istiyorlar. İki Kıbrıs büyüklüğünde devlet kurmak istiyorlar. İsrail yarın orda her türlü askeri siyasi merkezini kurar. Kimse farketmez bile..
İŞİN ASLI SU SAVAŞI: 1956 yılında o mayınlar oraya yerleştirilirken ABD bugün ne olacağını o zamandan planlamıştı. GAP'a varana kadar. 50 yıl sonra suyun petrolden bile değerli hale geleceğini herkes biliyor. O yüzden mayınların döşenmesindeki kaçakçılık iddiası bir yalandır.
TSK ZATEN TEMİZLEMİŞ: 2 yıl önce Urfa'nın Akçakale ilçesinde TSK mayın temizledi. Orada TSK 7 bin metrekarelik bir alanı 3 ayda mayından arındırdı. Niye temizledi çünkü gümrük kapısı yapılacaktı, Türk ordusu kolayca temizledi. Şimdi öyle bir anlatılıyor ki dünyada bir İsrail var onlar temizleyebilir. Böyle bir şey var mı?
Askeri mühimmat uzmanı Ahmet Zengin'de mayın temizleme işinin ihale edilmesinin gündeme geldiği NATO kurumu NAMSA'nın asıl faaliyetlerine dikkat çekiyor. Bir de bölgedeki yeraltı maden zenginliklerine...
NAMSA'NIN PERDE ARKASI İŞİ: ABD'nin elinde kalan silahlarını satan bir kurum. Mayın temizleme işinde bir Türk firmasına izin verin dedik vermediler. Ama ne hikmetse taşeron olarak İsrail'e veriliyor. Hangi kapıdan girerseniz girin İsrail'e çıkarsınız. Bu NAMSA Kırıkkale'de şimdi bir silah fabrikasını inşa ediyor.
MAYININ ALTI MADEN: Hatay'da akıllı çay diye bir bölge var. Bu MTA'nın raporu; 50 bin metreküp altın rezervi var. Dörtyolda aleminyum, bakır, kurşun ve çinko var. Mardin'de ise uranyum var. Tam 4 bin 76 ton uranyum var
murat kadeş dediğiniz yere baktım burda anlatıanlar gerçekten çok komik temizlenecek yer iki kıbrıs büyüklüğünde değil 4.5 km gibi bir yer
50 bin metre küp altın varmış mta roporu varmış bu rapor niye gizli kalmış bunlar basına yansımaz mı,yer yerinden oynar ya..hem temizleyecek firmanın yeraltı sahipliği olmayacak namsa yı ordu tavsiye etti ordu şimdi namsayı bilmiyormu yani israillilere ordumu teslım edecek
birde diyorlar ki Orada amaç bir tampon devlet kurmak istiyorlar. İki Kıbrıs büyüklüğünde devlet kurmak istiyorlar. İsrail yarın orda her türlü askeri siyasi merkezini kurar. Kimse farketmez bile..böyle birşey olabilirmi hele şu teknoloji ile gerçekten çok abartmışlar
Konu halhal tarafından (07-06-2009 Saat 02:47 ) değiştirilmiştir.
Osmaniye sınırından başlayıp hakkari sınırına kadar olan bölüm 4,5 kilometremi yani pes doğrusu
Evet doğu ve güneydoğu anadolu altın bakır ve krom madeni yönünden çok zengindir.
Namsa Konusunda ordu sadece temizlensin dedi yada temizlettirin dedi. Onlara 44 yıllığına kiralayın demedi parasını verin temizlesinler dedi. İsrail sizin gen haritanızı çıkardı bundan haberiniz oldumu? Tabiki olmadı. Nerde sizin şu teknolojihadi biz abartıyor olalımda sizde uyuyorsunuz bilginiz olsun
![]()
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
MAYIN TEMİZLEMENİN ARKASINDAN İSRAİL ÇIKACAK
Sarızeybek, mayın yasası konusunda da eleştirilerde bulunarak, şunları söyledi:
"Avrupa ile uluslararası anlaşmalarımız var. Bu mayınları temizlememiz lazım diyorlar. Mayın bir tek Suriye sınırında mı var? Hakkari'de de var. Kars'ta da var. Rus hududunda da mayın var, Trakya'da da mayın var. Gidin oradan başlayın mayın temizlemeye. Neden Suriye sınırını temizlemeye kalkıyorsunuz. Çünkü birincisi Suriye sınırında mayın temizlemek daha kolay. İkincisi, mesela Hakkari'de mayını temizlerseniz çıkacak toprak elverişli değil. Suriye'de mayını temizlerseniz, oradan çıkacak toprak zengin. Düz ova, sanki Manisa Ovası gibi. Peki neden? Bu topraklar bizim, şehit kanları ile sulamış, almışız diyorsunuz. Şimdi bir mayın temizleyeceğiz ve bunu 49 yıllığına vereceğiz diyorsunuz. Eğer biz burayı temizleyip, özelleştirme adı altında yabancı bir devlete verirsek, halkımız ayağa kalkar. Çünkü toprağımızı vermiş oluyoruz. Şimdi hangi ihale açılırsa açılsın, göreceksiniz bu ihale yabancılara gidecek. Sonra göreceksiniz bu işe Hollanda ışık yakacak ama arkasından İsrail çıkacak. Bunu herkes görsün ve bilsin."
sevgili dostum herhalde bir ayrıntıyı gözden kaçırdınız gibime geliyor buradaki ihaleye fazla takılmışınız burada ihale yapılmıyor ihale sonunda topraklarımızın 45 yıllık kullanımı söz konusu yani bir taşla iki kuş vurma denir ben maliyeciyim ihale yasasını iyi bilirim maksat mayın temizletmek oldaydı verilirdi ihaleye temizletilirdi ama öyle deyil burada kanunla düzenleniyor nedenide divan-ı harpden kurtulmak için çıkan kanunu iyi inceleyin forumdaki herkeze selamlar
bence akp iyi dış güçlerden gazı almış tam gaz buranın kabadayısı benim diyor ama inşaallah haklarında hayırlı olur ama ben TÜRKüm diyebilenler için hayırlı şeyler değil adamlar babalarının malı gibi veririz diyor sözlerini ondan çok seviyorum durmak yok yola devam ne için kim için
israile verilmesini istemiyoruz ondansonra bizi elmizde
mayin temizleme imkanlari yokmuymus
niye yedirelim
"bu ihale büyük ortadoğu projesinin bir adımımı?" diye sormadan kendimi alamıyorum..
Daha dün davosta yaşananlar tamamen bir düzmecemiydi? bu kadar basiretsizlik başka hangi ülkede olur..Neler oluyor bize niye sesimiz çıkmıyor............
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)