Yeni anketimizin konusu: Sizce Uydu Sektörü Bitti Mi?
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar anket süresi 7 gündür![]()
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Sizce Uydu Sektörü Bitti Mi? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Yeni anketimizin konusu: Sizce Uydu Sektörü Bitti Mi? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar anket süresi 7 gündür...
Yeni anketimizin konusu: Sizce Uydu Sektörü Bitti Mi?
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar anket süresi 7 gündür![]()
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
Kesinlikleeee bitmezz karadeniz fırtınası ERTAN arkadasım...
Benim Yaradilisimda Bir MUKEMMELLIK Varsa Eger; O da TURK olarak Yaradili$imdir...
""""""""""""""""""
Bitermi sevgili dostum daha uydu sektöründe bilinmeyen nekadar cok olay var hepsini çözelim bir sonra bitmesini tartışalım. hele dreambox için olaylar artıkça artıyor.![]()
![]()
Dreambox500S ve SkyStar2 Tv card
mademki dogduk Ölecegiz. Paylaşımı mezara mı gÖtürecegiz ?
Drembox 800hd kullaniyorum bu nedemek artik kart paylasimi oldugu surece YENI cihaz almama ve saticilarin yok bu modul acmaz yok bucihaz bu karti okumaz gibi laflarina kulak asmamam demek. O yuzden uydu bitmez ama saticilarin bir cogunun isi zaten bitti bir kisminin daha bitecek anlamina geliyo.
Aslında uydu sektörü paylaşım yapabilen cihazlara kaydı gibi. Paylaşım devam ettikçe de bu sektör bitmez.
Bitmedi bitemezde.Uydu sektör olarak zaten bir ekol kim isterki bitsin.Dünya döndükçe sonsuza kadar hep varolacak.
uydu dunyası uydular gökyüzünden ne zaman düşerse o zaman biter.
eğer biterse; bu talep azaldığından değil, satıcıların iş bilmezliği ve aç gözlülüğünden olur. internette 200 liraya satılan malı dükkanda 350 liraya iteklemeye çalışırlarsa, 2 yıl garantisi var diye sattıkları makine bozulduğunda "fabrika garantiyi kesti. yapacak birşey yok" gibi saçma sapan bahaneler öne sürerlerse, üçe aldıklarını onüçe satıp astronomik karlar peşinde koşmaya devam ederlerse, müşteri memnuniyetini sallamamaya evam ederlerse uydu sektörü biter.
Emu devri bitti artık.Fakat bazı arkadaşlar buna inanamıyor veya inanmak istemiyor ama sonunda kabullenecekler.Artık uydu alemi farklı bir trende geçti bu da sharing devri ya buna uyacaklar yada sıradan kullanıcı olarak kalacaklar.Bence arkadaşlar bu sharing konusunda uydudan paylaşım yapan twin cihazlarada pek güvenmesinler çünkü garantisi yok en sağlamı net'li cihazlarda güvenilir bir server bulup paylaşımdan yararlanmak ama sağlam bir server bulmak şartıyla.
bitmez yenilikler yeni başlıyor mesela inpax cihazlarda baya ilerleme var
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)