valla herşey o kadar hızla gelişiyorki insan ene söyleyeceğini bilemiyorum..kararsızım!..
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Sizce Uydu Sektörü Bitti Mi? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : valla herşey o kadar hızla gelişiyorki insan ene söyleyeceğini bilemiyorum..kararsızım!.....
valla herşey o kadar hızla gelişiyorki insan ene söyleyeceğini bilemiyorum..kararsızım!..
bence duraklamaya girdi.nezaman eski günlerine gelir bilinmez....
durun daha yeni başlıyoruz bu uydu konusunda arkadaşlar turksat 3 a yeni gönderdik hemen bitermiymiş
150cm kollu çanak-Next Vbox 30W'dan,57E'ye kadar-Next9000CI-SS2 kart 2.6D-CAS3-Win7 ULTIMATE 64bit-PC:core2 Quad(Q6600)2.40GHZ-4X1GB DDR2(800 MHZ Kingston)-Ati Radeon HD5770 GDDR5 1GB-320 GB Segate HDD-güç kaynağı:450 watt-GA P35 S3 GIGABYTE anakart-uydu bulucu: PROMAX Prodig-1
arkadaşlar uydu sektörü bitmedi bitmeyecek daha yeni başlıyor...
kitlesel olarak şifreli uydu buketleri tekrardan şifreleri kırılıp emu ya dönüşürse cihaz satışları gene şaşalı zamanlarına döner.
150cm kollu çanak-Next Vbox 30W'dan,57E'ye kadar-Next9000CI-SS2 kart 2.6D-CAS3-Win7 ULTIMATE 64bit-PC:core2 Quad(Q6600)2.40GHZ-4X1GB DDR2(800 MHZ Kingston)-Ati Radeon HD5770 GDDR5 1GB-320 GB Segate HDD-güç kaynağı:450 watt-GA P35 S3 GIGABYTE anakart-uydu bulucu: PROMAX Prodig-1
gökyüzünden uydular indirilise biter ama bu sektör geliştikce gelişiyor fazlasını bekelyin![]()
dm 4.cihazım.
sırada HD var..
emu bitti .
paylaşımında m..u çıktı gibi.
adsl,elektrik,telekom,server bakımı gibi mazeretlerin sonu gelmiyor...
uydu dünyası böyle kolay kolay bitmezde simdi süper marketler piyasayı kırıyor uyduruk uyduruk cihazları ucuza satıp piyasayı yavaş yavaş yıkıyorlar
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)