Sizce Ergenekon İsimli Bir Terör Örgütü Varmı?
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Sizce Ergenekon İsimli Bir Terör Örgütü Varmı? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Derin devlet olmadigini soylemek marsta kizilcam ormani oldugunu soylemek kadar mantiklidir.
Ancak 100 kisi tutukluysa bunun en fazla 15i bu ...
Anketimiz: Sizce Ergenekon İsimli Bir Terör Örgütü Varmı?
- Katılımcı sayısı
- 453. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Evet var
-
Hayır yok
-
Kararsızım
-
Katılımcı Üye
Evet var ama ....
Derin devlet olmadigini soylemek marsta kizilcam ormani oldugunu soylemek kadar mantiklidir.
Ancak 100 kisi tutukluysa bunun en fazla 15i bu orgutun uyesidir, geri kalani hukumet karsiti olan insanlardir.
Bu masum insanlarin tek sucu AKP karsiti olmalaridir.
Yani evet Ergenekon var ama kurunun yaninda yasida yakiyorlar. Sucsuz hukumet muhalifi insanlarada Ergenekon damgasi vurup iceri atiyorlar.
-
Yeni Üye
ErgenePKK
ErgeneKuyu
ErgeneCephanelik
ErgeneHizbul
ErgeneDHKPC
ErgeneTKPML
ErgeneTIT
ErgeneJitem
ErgeneMossad
ErgeneHaimNaum
vsvsvs..
Konu MantiCoreS tarafından (26-04-2009 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.
-
Yeni Üye
merhaba arkadaşlar bence bunlar türkiye üzerinde oynanan oyunllar ve az kaldı, türkiyede bu oyunda yer alacak ve yok olacak gibi geliyor bana,bu ülkenin insanı biraz daha akıllıca düşünüp bu oyunlara ortak olmamalı. şu anda askere olan güvencimizi sarsmaya çalışıyorlar, ak partide bu oyuna kapılmış gidiyor, halada bu millet bu adamı destekliyor, akıllı olalım arkadaşlar, bu ülke elden gidiyor.
-
Yeni Üye
bazı güçlerin birbirinden intikam alma durumuna gelmiş bir olay.sonumuzu allah hayır eyleye
-
Paylaşımcı Üye
diyot Nickli Üyeden Alıntı
denizfeneri kuruluşu ile bir alacağın,vereceğinmi var.yoksa siz devletin denetleme ve yargı kurumlarının üzerindemisiniz.iftiralarla nereye kadar gideceksiniz.yoksa ergenekondan birilerinin rahatsız olduğu (encümen-i daniş)localarında garsonlokmu yapıyonuz.(ey osmanlım kalk bak torunlarını ne hale getirmiş bunlar
arkadaşım ben seni başka forumlardanda tanıyorum ve senle muhattap olmuyorum sabahtan beri yazdığın yazılar bu admin nerede anlamıyorum seni anında banlamalı çünkü sen tartışma açıyosun sana cevap vermicem seni seviyene inemem ama Ertan usta düşünce özgürlüğünden bahsediyosa sabahtan beri herkese iftira atıyo bu adam bu arkadaşı banlamalı!!!
Konu ahmetsami33 tarafından (26-04-2009 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir.
-
Yeni Üye
bu vatana hizmet veren askerlerimiz mi yapacak darbeyi hepsi yalan.
yer altından silahlar çıkıyo çıkartıyolar ama hepsi sanki yeni gibi. yeni gömülmüş gibiler. oyun bunların hepsi.
akp hükümeti milleti bunlarla oyalayıp krizden uzakmışız gibi gösteriyo. herkez biliyo bunu.
SU YAZILARI YAZAN ARKADASIMA KATILIYORUM.
-
Yeni Üye
böyle bir örgüt yok.halen daha amerikanın oyuncagı olan avrupanın kıçından ayrılmayan bu hükümet terör örgütü deyilmi.
-
Yeni Üye
bu terör örgütü ise mecliste oturan bazı şerefsizler ne oluyor neden ugraşılmıyor.türkiyede tek bumu var terör örgütü.ben bu oyunları yutmuyorum
-
Yeni Üye
arkadaşlar lutfen bazı şeylerı görelım bulunan sılahlarla tabıkı darbe yapılamaz ancak baba gıbı suikast yapılır unutmayın ugur muncuları butıp sılahlarla öldürduler bazı şeylerı görün lütfen bü ülkeyı bölmeye calışan örgutlerın desdekcısı olmayalın
-
Banlı Üye
arkadaşlar mademki cesurca bir konu açıldı herkesde fikrini söylesin askerimizikaralamadan tabi bir kasa domates farzedin içinden üç beş çürük cıkar askerin içindekilerde öyle bence ergenekon diye adlandırmaya gerek yok bunlar bende dhkc ve pkklılar tarafından askerin içine sokulan kişilerdirbunlarıda buraya sokan akp dir çünkübunların uzantısı mecliste dolu örneğin dtplilerin tamamı teröristtir sayın erdoğan onlarala niye uğraşmaz ki belkide bu silahlarıda erdoğan gömdürmüştür
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler