Yeni anketmizin konusu : Sizce kriz teğet geçtimi?
Anket süremiz 7 gündür ve lütfen konuyu siyasi boyutlara taşımayalım.
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Sizce Kriz Teğet Geçtimi? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Yeni anketmizin konusu : Sizce kriz teğet geçtimi? Anket süremiz 7 gündür ve lütfen konuyu siyasi boyutlara taşımayalım....
Yeni anketmizin konusu : Sizce kriz teğet geçtimi?
Anket süremiz 7 gündür ve lütfen konuyu siyasi boyutlara taşımayalım.
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
Evet teğet geçti....İşsizlik son 25 yılın en üst seviyesinde...Ülkenin iç borç stoğu 2 ye katlandı..cari açık 2 katına çıktı...büyüme %3 dediler ama sonra %3 küçülecez dediler...emekli işçi memur dul yetim bitmiş durumda....eh bizi baya bir teğet geçmiş ...Ülkenin bu durma geleceğini bilen bankalar önlemini aldı ve onları gerçekten kriz teğet geçti...ve başbakanımızı hamdolsun teğet geçti...Gemicikler sağolsun
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
Valla usta ben 21 senedir aynı şirkette çalışıyorum hiç bukadar daralmamışdım.Kaç aydır maaş yok.! 5 nisan (1994) kararlarında bile bukadar olmamışdı.
![]()
Dreambox500S ve SkyStar2 Tv card
mademki dogduk Ölecegiz. Paylaşımı mezara mı gÖtürecegiz ?
benim fikrimce bayabi teget gecti anayoldan degilde otobandan onumuzdeki 3-5yilda ucak pistinden gececek gibi
teğet mi? kriz mi var ülkemizde!. Milli gelirimiz 9000 dolar, İşsizlik oranımız %15 oldu tabi bunlar Tüik tarafında açıklananlar.
ihtilal yapanlar ve yandaşlarını teğet geçti ihtilalin karşısında olanları ezip geçti ama ne olaçak ALLAH büyük hepimiz durmak yok yola devam dedğimiz zaman bizi de değet gececek
Selam.Kriz teğetmi geçti değdidemi geçti size ne ya siz bizim başımızdaki büyüklerden daha iyimi biliyorsunuz.eleştirmeyin eğer siz doğru bilseydiniz oyu siz alırdınız hemde YÜDE KIRKYEDİ.beyler fesatlanmayın NE olmuş yanı aclıktan kim ölmüş.bana sorarsanız bende acım aç.BANA değdide geçti size değmesin .anlayan anlar.
Konu uzayelek tarafından (16-04-2009 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir.
uzayelektronik_han
arkadaşlar elimize birfırsat geçti ama tabiki bazı kişiler yine oylarını sattı maalesef seçimde oynanan oyunlarla yine palazlandılar amaçları ülkeyi batırmaya çalışan açıkcada belli eden bu hükümete yine seçimde can suyu verdiler demekkikriz kimsenin umurunda değil bu bize müstahaktır ne diyelim üç yıldaha bunlara dayanıcaz ayrıca meclis adı altında tbmm olmasına rağmen bizim bayrağımız altında bize hakaret eder gibikürtce konuşanmaymun suratlı ahmet türke ceza gelmedi orda allah korusun başka vekil ne mutlu türküm diyene deseydi yanmıştı amaç belli ülkeyi satmakbu ülkede ekonomik krizin yanında erdoğan krizi vardır ne mutlu türküm diyebilene
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)