Sizce Kriz Teğet Geçtimi?
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Sizce Kriz Teğet Geçtimi? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : merhaba arkadaşlar: evet kriz teğet geçti diyenleri teğet geçtiği belli olmuyormu bizler açlıktan inim inim inlerken,Evimizi arabalarımızı kısacası para edecek ...
Anketimiz: Sizce Kriz Teğet Geçtimi?
- Katılımcı sayısı
- 263. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Yeni Üye
merhaba arkadaşlar: evet kriz teğet geçti diyenleri teğet geçtiği belli olmuyormu bizler açlıktan inim inim inlerken,Evimizi arabalarımızı kısacası para edecek neyimiz varsa satarken onların gündelik hayatında bir değişiklik görüyormusunuz onlar bu kriz döneminde yurtdışına milyolarca döviz ödeyip dünyanın enson model uçağını almıyorlarmı.neymiş efendim abd'ye direkt uçuş yaparmış sanki günün abd'de gecen türkiyede geçiyor,ama bilmiyoruz yoksa velihat prensler işe gidiş gelişmi yapıyorlar. tabi birde şu var işcinin alın terinden artırılan işsizlik fonundan 6.5 milyar lira bunlara destek için hazineye aktarılıyor şimdi soruyorom? kriz onları nasıl teğet geçmesin.hepinize saygılar selamlar.
-
Yeni Üye
Değerli site sakinleri böyle bir sitenin olması ve var oluşu sizler sayesinde devam edecektir.Zamansızlıktan katkıda bulunamıyorum vermiş olduğunuz emeğinizden dolayı teşekkür eder saygılar sunarım.
-
Katılımcı Üye
öyle bir krizdiki bu uyduların degişimi dahi bizleri ayakta tutmaya yetmiyor?
-
Kadrolu Üye
ama teğet gecenler var adam 28trilyonu ev alıyor başbakanının yakın arkadaşı ama sorun sadece krizle kalmıyor one minute fatihinden ses yok ermeni 7ekimde kapı açılaçak diyor fener rum patriği devlet adamı olarak geziyor kıbrısada ergenekon bulaştırtılar kendi adamlarına secim kazandırmak dertleri meclisde kürtcede geçiyor mecliste konuşulabileçek dünyada bir örneği olsa bari one minute fatihi işini bilir slogan güzel durmak yok yola devam bakalım bu yol nereye götürecek insanımı o zaman mı kriz teğet geçmeyecek acaba
-
Yeni Üye
kriz
kesinlikle teğet dedikleri şeyden geçti yoksa bu kadar seneryo karşılığı oyu benmi verdim
-
Kadrolu Üye
seneryo ergenekon mu sıkıştıkları zaman 11dalga 12 dalga sanki bizle dalga geciyorlarkapılar 7ekimde acılacak tıs yok senearya bunun neresinde ne oldu davos fatihine ne oldu 12aylık bütce 2ayda delik deşik ne olaçak o senaryo bu senarya ışık evlerinin karşısında baba beni okutsanacılardan rahatsız mı oldunuz 12 çi dalga neçok mu konuşuyorlar hazır sıradaki 13çü dalgacoçuk negüzel konuştu askeri yerden yere vurdunu z ergenekon dediniz vurdunuz ama deniz feneri davayı konuşamıyorsunuz neden kendileri işin içinde
-
Yeni Üye
sen eşşek olursan sana semer vuran çok olur......(bir türk deyişi).......birden aiaiaiai deyişim geldi..................................
-
Banlı Üye
Konu asker_31 tarafından (16-04-2009 Saat 20:21 ) değiştirilmiştir.
-
Administrator
-
Banlı Üye
Mu®aT Nickli Üyeden Alıntı
Aç kalınca bir tane alıp bu tv kartındanmı yiyeceğiz...İndirim yapsalar nolurki iş yok iken para yok iken insanlar sokaklarda işsiz gezerken indirim yapsalar kimin umrunda...o indirim yaptığınız cihazı alacak para kimde acaba....Ayrıca ötv kdv indirimi ile ekonomiyi canlandırmaya çalışacaklarına baştan bu işin önlemini alsalardıda bu indirimi yapmasalardı...Titanik buz dağına çarptı batıyor biz hala filikalarla adam kurtaracağız diye uğraşıyoruz...Buz dağını görün buz dağını kör değilsiniz sayın hükümet...
bu sadece bir örnek bunun gibi çok şey.. ayrıca hepsi zincirleme tv klartı almazsak o şirketin sahibi nasıl geçinecek...
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler