derby'e yakışan futbol ve dostluk kazansın tahminim bir fenerli olarak beraberlik daha yakın sonuç.başarılar her iki takımada.
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Galatasaray - Fenerbahçe Derbisiniz Sizce Kim kazanır? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : derby'e yakışan futbol ve dostluk kazansın tahminim bir fenerli olarak beraberlik daha yakın sonuç.başarılar her iki takımada....
derby'e yakışan futbol ve dostluk kazansın tahminim bir fenerli olarak beraberlik daha yakın sonuç.başarılar her iki takımada.
ben fb liyim oynayan kazansın diyorum ,ama bizm alışkanlıklarımız var.
fenerliler hiç heveslenmesin burası sami ye buradan çıkış yok.her sene böyle olur.siz bizi kadıköyde yenersiniz biz sizi samiyende tek fark biz sizi yenip şampiyon oluruz sizinde başkanınız gider.çooook aziz yıldırım![]()
Bir fenerbahçeli olarak galatasaray kazanırı tıkladım. çünkü son maçta fenerbahçe orta sahası rezaletti. Ama ilginç bir istatistik var ali sami yen stadındaki alex'le çıkılan tüm maçlar kaybedildi. Fakat alex'in oynamadığı tüm maçlarıda fenerbahçe kazandı. Işte maçlar galatasaray 1 fenerbahçe 0 gol necati bir yıl sonra galatasaray 0 fenerbahçe 1 alex cezalıydı gol nobre sonraki meşhur su savaşı derbisi galatasaray 1 fenerbahçe 2 alex yine oynamadı goller edu lugano (fb) arda (gs) geçen yıl ki 2 maç alex 2 maçtada oynadı kupada galatasaray 2 fenerbahçe 1 goller hakan şükür ümit karan (gs) gökhan gönül (fb) son maç galatasaray 1 fenerbahçe 0 gol nonda sonuç alex varsa fener mağlup kadıköyde 4-1 biten maçtada alex yoktu fenerin tek şansı bu
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)