UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan ProsatForum'da Hangi Yöneticiyi Banlardınız? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : gotfather Nickli Üyeden Alıntı lütfen beni de banlayın yazan yazıları iyi ananliz etmek gibi bir anlayışınız malesef yok.size iyi forum ...
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
Şimdi sizin dediğinizi çözelim hemen...Siz diyorsunuzki burada bir yöneticiyi banlardım diye oy verirsem o kişi bana düşmanlık besler diyorsunuz...Bu kesinlikle olmaz çünkü ankettede belirtildiği gibi sadece eğlence ve kaynaşma amaçlı yapılmış bir anket...Ayrıca haftalardır tartışma yaratan anketler yüzünden üyelerin sıkıldığını düşündüğümüz için biraz ortamı yumuşatalım biraz neşelenelim diye yapıldı bu anket..Ben kendime oy verdim mesela şimdi ben kendime nefret duyacak değilim ...keza sizde bana verseniz oyunuzu size nefret yada kin duymam..beni banlamayı istiyorsa bir üye ben kendimde ararım hatayı ...ya çok agresifim ya anlayışsızım yada insanlara antipatik geliyorum diye düşünür ve davranışlarımı gözden geçiririm..
Bilgilerinize
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
Kimleri banlardım... açmış olduğunuz ankete katılanların üç cümlede yaptıkları kelime ve cümle hataları ile ülke sorunlarına ahkam kesmelerine ne söyledikleri anlaşılamayanların ülke sorunlarına nasıl eleştiride bulunmarına izin verenleri banlardım. Atatürke ve ilkelerine ve bu ilkeler nedeniyle bu kadar rahat olanların bu devrimleri hoyratca görmezden gelenlerin eleştirilerini rafine etmeyen uyarmayan tüm moderetörleri banlardım. saygılarımla..
Yaf yöneticiler banlanırmı sonra millet kimden hesap soracak bu link çalışmıyor, şu dosya inmiyor, bu link ölmüş, foruma giremiyorum. vs. vs![]()
![]()
Dreambox500S ve SkyStar2 Tv card
mademki dogduk Ölecegiz. Paylaşımı mezara mı gÖtürecegiz ?
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)