Seçim sonuçları ortada ve akp'nin oy kaybı ve kaybettiği önemli iller var.Sizce akp çöküşe mi geçti?
Anket süresi : 7 gündür
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Sizce AKP Çöküşemi Geçti? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Seçim sonuçları ortada ve akp'nin oy kaybı ve kaybettiği önemli iller var.Sizce akp çöküşe mi geçti? Anket süresi : 7 ...
Seçim sonuçları ortada ve akp'nin oy kaybı ve kaybettiği önemli iller var.Sizce akp çöküşe mi geçti?
Anket süresi : 7 gündür
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
Evet çöküşe geçti..Çünkü Başbakanın kendini o makama getiren halkını aşağılaması..Kriz yüzünden kapanan işyerlerinin sahiplerine umut vereceğine beceriksizlikleri yüzünden kapandı işyerleri demesi...Ekonomik krizi hafife alması ve insanların işsiz kalmalarını umursamaz tavırları...Ben yaptım oldu edasıyla hareket etmesi..yolsuzlukla mücadele etmek için geldiği halde yolsuzluğa karışmaları...ve daha birçok nedenden dolayı Akp Oy kaybetme dönemine girmiştir ve kaybetmeye devam edecektir...
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
valla çöküşemi geçti tam bilmiyorum ama tek adam olma sevdasından vazgeçmezlerse göçerler.demokrasi lafını ağızlerindan hiç düşürmüyorlar ama kendi içlerinde domakrası yok.demokrat değiller.sadece lafta var.
Konu uzayelek tarafından (30-03-2009 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir.
uzayelektronik_han
arkadaşlar yanılıyorsunuz çöküşe geçmedi sadece emanet olan SP oylarını geri verdi Nasıl olurda Aziz Nesin i unutursunuz AKP nin oyları sabit fikirlerin elinde dir ve onlara oy vermiyenler cennete gidememe ile tehdit edilmişlerdir asla vaz geçmezler
ya arkadaşlar bız farklı bır ulkedemı yaşıyoruz akp çöktude bu secımlerı başkası açık ara kazandıda benmı gormedım başarılı oldu dedıgınız partıler hayallerınde bıle yuzde 39 gorebılırmıler acaba evet katılıyorum akp bu gerılemeyı gormelıydı çunku turkıye şartlarında bundan fazxla oy almak zararlı çunku altında ezılıyor ve kendıne duşman kazanıyordu hanı bızde bır soz var saman altından su goturmek dıye çok aşıkar olmuştu akp ondan az kabuguna çakılıp sahayı başkalarına bırakmalıkı yıpranmayı onlesın halkımızda yenı gelen partılerın ufkunu gorunce eyvah bız ne yaptık dıyecekler ama ınş iş işten geçmez ozellıkle antalya dakı arkadaş a haksızlık oldu ufku genış vızyon bır arkadaştı ama olsunn antalya lı oyle bır ınsandan sonra gerıcı yenı adayı gorunce kıymet bılırler vah antalya vah halıne yan bundan boyle hır gur eksık olmaz çunku gerçekten yenı başkan rektor bılım adamı gıbı duruyor asma ınanın ben ondan daha gerıcısını gormedım ve sızde bunu goreceksınız 5 yıl sonra goruşmek uzere
temmuz seçimleri ile kıyaslamaya kalkmayın orada halkın büyük çoğunluğu demokrasiye müdahaleye(e-muhtıra ) yanıt verdi bence bu oy oranı normal hatta başarı. %40 kim alabilirki düşünün bir kere böyle bir kriz ortamından diğer partilerin iktidarında olsa sandığı gömülürlerdi malum 2002 seçimleri (dsp,mhp,anap )
Konu paradiso tarafından (30-03-2009 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)