Sizce AKP Çöküşemi Geçti?
UYDUTURK YÖNETİM ALANI Kategorisinde ve Uyduturk Anketleri 2011 Forumunda Bulunan Sizce AKP Çöküşemi Geçti? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : yazık... ama çok yazık ...insanımız gerçekten vurdum duymaz ...demek .. sanai bölgelerindeki ve çiftçiyim diyen kesimler hayatlarından fazlasıyla memnun .o ...
Anketimiz: Sizce AKP Çöküşemi Geçti?
- Katılımcı sayısı
- 571. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Evet Akp çöküşe geçti
-
Hayır Akp çöküşe geçmedi
-
Kararsızım
-
Yeni Üye
yazık... ama çok yazık ...insanımız gerçekten vurdum duymaz ...demek .. sanai bölgelerindeki ve çiftçiyim diyen kesimler hayatlarından fazlasıyla memnun .o zaman neden analarını bu işe bulaştırdılar . çiftçi kesim ya ikiyüzlüdür yada büyük bir vurdum duymazlık içerisindeler . harita da baktığımızda ege .akdeniz kıyı şeridi .bölücülerin temsil ettiği bölgeler hariç tarım ve sanai bölgeleridir.bu gölgelerden iktidara bu iltifat nedendir.her taraftan ben halimden memnunum diyen kesim var demekki...dilerim öyledir..
seçim sonuçları memleketimiz için hayırlı olması dileğiyle......
-
Yeni Üye
bece deyişen bişeyyok bazı guruplar küresel kırızı akp hükümetine bağlı gibi göstermeye çalıştı bu dönemde alınan oy iyi sonuç akp için diyer partiler bi ak parti etmedi
-
Yeni Üye
memleket kan ağlarken sayın başbakanın toki saltanatıyla memleti dolaşması ile toplanan kalabalığın malesef boş olduğu görüldü.
-
Yeni Üye
Türkiyede birçok parti kuruldu Hep Halkın umudu olup iktidar oldular ama kemik oylarıda onları yaptıklarından dolayı terk etti (ANAP gibi) fakat ilkelerinden ödün vermeyenler Muhalefette olsa kaldılar AKP de bir gün değirmenin suyu kesilince yok olacak Bu kadar iaşe yardım bir gün kesilecek.
-
Yeni Üye
Ak Parti yerel ve genel anlamda, eski dyp, anap ve dsp gibi merkezlerin kaşarlanmış yüzlerinde arınmayı başaramazsa tayyip erdoğanın taşıyıcı kanadı daha fazla dayanamadan kırılacak gibi...
-
Yeni Üye
Hayır çöküşe geçmedi, sinsi taktiklerini oynuyorlar.
Çöküşe geçti diyenler yanılırlar.
''Su uyur, düşman uyumaz...'' sözünü kimse unutmasın.
Kendini Türk gibi hissedenler, vatanını, milletini, bayrağını sevenler.
Bu adamların peşine gitmesinler...
-
Yeni Üye
İnşallah, ülke çöküşe geçmeden bunlar geçmiştir.
-
Yeni Üye
ak parti cokuse gecmemistirson gunlerde tasanan kuresel krizi hukumete yuklemek isteyenler dersini almıs olmalı
birde bizim turk milletine heralde gercekten iyilik yaramıyor guney doguya yapılan hizmet turkiyenincok onemli bir butcesini olusturuyor karsılıgında kocaman bi hiç alınıyor yine pkk partisi kazanıyor
mersin ve eskişehir hiç olmadıgı kadar hizmeti alıyor karşılıgında hukumete kelek atıyor
-
Yeni Üye
Bence olması gerektiği gibi sonuçlandı bu seçimler. Bu şekilde kimseyi dinlemez sert çıkışlarla (ki bana göre bu bir gücün verdiği şımaraıklık) davranan ak partinin başındaki insanlar herşeyi bir yana bırakıp ülkeye girip baş göstermiş olan şu yurdum insanında birebir yaşadığı seçim öncesi gizlenen varlığı yanlızca küresel krize bağlanan ekonomideki bu olumsuz gelişmelere bir çözüm yolu üretilmesi gerekmektedir.Bu seçimlerdende anladığımız gibi ak parti önemli bir düşüş yaşamıştır.Sebebide açık ve net bir şekilde ortadadır.Ekonomik kriz. Bu ülke bu kadar acıyı ızdırabı kaderiymiş gibi gösterilerek yaşamak zorunda değildir. İnsanların hayatına son verdiği ve sadece daha rüzgarının ülkemize yeni girdiği bu kriz ilerdeki günlerde etkisini daha sert göstererek daha bir çok insanın yaşamına kötü ve ciddi bir şekilde etkilemeye devam edecektir. Bu sorunu yaşayan yurdum insanına ve özellikle ak partiyi destekleyen insanlara şunu söylemek istiyorum bu bir siyasi mesele değil Erdoğan ve Baykalın halkın karşısında oynadığı tiyatro sahnesi hiç değil halkın ekmek kavgasıdır. bu gidişe halk muhakkak tepki göstermelidir.
-
Yeni Üye
AKP çöküşe geçti denirmi bilmem ama tepki oyu aldıkları kesin mesela bizim burada bayağı bir tepki aldılar çöktüler MANİSA da artık MHP var hayırlısı olsun milletime
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler