iOS 9.2 Beta 1 Yayınlandı

Konu, 'Apple ios' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Apple, geliştiriciler için yeni güncellemesi iOS 9.2 Beta 1 sürümünü yayınladı. iOS 9.2 Beta 1 ile gelen yenilikleri ve nasıl kurulacaktır


    [​IMG]Uzun süredir Beta testleri devam eden iOS 9.1 güncellemesinin nihayet Final sürümü ile karşımıza çıkan Apple, bugün geliştiriciler için yeni güncelleme olan iOS 9.2 Beta 1 sürümünü yayınladı. Bu güncelleme ile sistemde yaşanan bazı hataların giderilmesinin yanında performansiyileştirmeleri de yapılıyor.
    Güncellemeyi kurmak için geliştirici hesabınız bulunması gerekiyor iOS 9.2 Beta 1 sürümü ile gelen yenilikler arasında Safari kontrolleri yer alıyor.
    iOS 9.2 Beta 1 ile gelen yenilikler

    SFSafariViewController artık 3. parti uzantıları destekliyor. Safari'de çalışan herhangi uzantı SFSafariViewController üzerinde çalışacak.
    Safari View Controller Reload düğmesine uzun dokunarak içerik engelleyiciler olmadan masaüstü sitesi talebi yollama seçeneği eklendi.
    iOS 9.2 Beta 1 ile giriş ekranına kaydedilen Web Uygulamalarındakisorunlar düzeltildi.
    [​IMG]
    iOS 9.2 Beta 1güncellemesini alan modeller

    iOS 9.2 Beta 1 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 ve iPod touch 5 alıyor.
    iOS 9.2 Beta 1 nasıl yüklenir?

    iOS 9.2 Beta 1 güncellemesini; eğer cihazınızın UDID kaydıvarsa Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden yükleyebilirsiniz.
     

Sayfayı Paylaş