Steve Jobs: 2011 kopyaların yılı

Konu, 'Teknolojik haberler' kısmında LORD_KING tarafından paylaşıldı.

  1. LORD_KING
    Offline

    LORD_KING Süper Üye Üye

    Kayıt:
    7 Eylül 2008
    Mesajlar:
    2.097
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Şehir:
    Topraktan
    Steve Jobs iPad 2 etkinliğinde bütün tablet üreticilerine verdi veriştirdi.

    Apple'ın San Francisco'da düzenlediğ iPad 2 etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. Steve Jobs, yeni tabletine öyle güveniyor ki bütün rakiplerini yerden yere vuruyor. Etkinlikte yapılan sunumda paylaşılan fotolar da gösteriyor ki Steve Jobs'un hiçbir firmadan en küçük çekincesi yok.



    [​IMG]


    Steve Jobs "iPad'i ilk tanıttığımızda ürünümüzün en üst düzey teknolojiye
    sahip olduğunu, büyüleyici ve devrim niteliğinde bir cihaz olduğunu belirtmiştik. Büyüleyici dediğimizde birçok kişi gülmüştü fakat şimdi herkes bu konuda bizimle hemfikir oldu. İnsanlar fiyat konusunda pek hoşnut kalmadı fakat siz bu durumu bir de rakiplerimize sorun." diyerek iPad'in müthiş başarısına iddialı bir açıklamayla dikkat çekti.

    [​IMG]


    "2010 iPad'in yılı oldu. Biz 2010'da 15 milyon iPad sattık. (Nisan-Aralık ayları arası) Bu sayı dünyadaki BÜTÜN tablet pc satış rakamlarının toplamından fazladır." diyerek gövde gösterisi yapan Steve Jobs ayrıca, iPad için özel olarak 65.000 uygulamanın bulunduğunu söylerken, Google'ın yeni gözdesi Android 3.0 Honeycomb'ın şu an için 100 adet uygulamanın bulunduğunu belirtti.
     

Sayfayı Paylaş