server ariyorum ama adam gibi olanini. simdiye kadar 4 server aldim ve dahalen adam gibisini bulamadim.
MSN
ALIM - SATIM ALANI Kategorisinde ve Ücretli Server Alım Satım Alanı Forumunda Bulunan Takintisiz server ariyorum Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : server ariyorum ama adam gibi olanini. simdiye kadar 4 server aldim ve dahalen adam gibisini bulamadim. MSN...
server ariyorum ama adam gibi olanini. simdiye kadar 4 server aldim ve dahalen adam gibisini bulamadim.
MSN
Konu Mu®aT tarafından (25-08-2009 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: açık alanda msn adresi vermeyiniz
parali ariyorum. ilk basta bir test server istiyorum -> 48saatlik -> ondan sonra iyi ise 6aylik ve yahutta bir senelik -> astra + hotbird + 7 derece + 42 derecedeki d-smart olmasi sart
Banlı Üye
Valla bende bulsam adam gibi bir şey alacağım
adam gibisini bulamazsın tabii,
alırsanız çakma serverleri, dona dona seyredersiniz, sonrada adam gibi server arıyom diye bas bas bağırırsınız,
hiç sordunmu para ödediğin kişiye, bu paketlerin kartı senin servere mi takılı diye ? hayır sormadınız, çünki ucuz gördünüz zıpladınız, son rada donmalar başladı, çünki, serverde paketlerin kartı yok, serveri satan kişi, ondan bundan toplama share ile size reshare yapıyor, sizde buna para ödüyorsunuz, yazık, adam gibi kart alıp server kurana parayı ödeseniz, adam gibi seyredersiniz.
@TEKNOKA
Uslubuna dikkat et...
Asker arkadaşı mıyız? Çıkartamadım..
Haddini bil!...
Konu decsan tarafından (09-09-2009 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
Konu TEKNOKA tarafından (09-09-2009 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar TEKNOKA yanlış bir şey söylememiş gayet mantıklı açıklama yapmış ancak descan sizin şahsınızada bir şey dememiş zaten aşırı tepki vermişsiniz dikkat edin lütfen!
Kim olduğumla ne alakası var ?
Uslubunu gözden geçir.
Eğer ***********'daki teknoka isen yazık...
İnsanlar kendilerine sağlam bir server ararken bir dövmediğin kalmış..
Maalesef herkes senin kadar akıllı değil..
Neyin ne olduğunu sorduğumuz zaman uslubunca söylersin.
Yırtık don misali ortaya atlayıp insanları paylayamazsın..
Ayrıca merak etme uydu dünyasında senden eskiyimdir ama ben buradayım diye her şeye atlamam...
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)