İOS iPad Pro için iOS 9.3.2 Durduruldu!

Konu, 'Apple ios' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Apple, kısa süre önce yayınladığı iOS 9.3.2 güncellemesini 9.7 inç ekranlı iPad Pro için durdurdu. Apple güncellemeyi neden durdurdu? Detaylar haberimizde...

    [​IMG]Apple geçtiğimiz gün yayınladığı iOS 9.3.2 güncellemesiyle birlikte sistemdeki bazı hataları giderse de, güncelleme 9.7 inçlik iPad Prokullanıcıları için daha büyük bir sorunu beraberinde getirdi.
    iOS 9.3.2 güncellemesini yükleyen bazı 9.7 inç iPad Pro kullanıcıları tabletlerinin çöktüğünü rapor ederken, sorunun tabletin iTuneseşleştirilmesiyle de çözüme kavuşmadığı bildirildi. iTunes üzerinden tableti sıfırlamaya çalışan kullanıcılar Hata 56 ile karşı karşıya kaldı.

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !







    Hata 56, Apple verilerine göre donanım kaynaklı bir sorun. Bu gelişme kullanıcılar arasında paniğe neden olurken, benzer sorunu yaşayan kullanıcıların en yakın Apple Store’a ya da Apple Destek servisine başvurması ilk gelen uyarılar oldu.
    Apple, iPad Pro için yeni güncelleme hazırlıyor

    Hatanın güncelleme sonrası baş göstermesi ise yazılım kaynaklı olduğu ihtimalini güçlü kılıyor. Bu noktada gözler Apple cephesinden gelecek açıklamaya çevrildi. 9.7 inç iPad Pro kullanıcıları sorunla boğuşadursun Apple cephesinden konuya ilişkin ilk açıklama geldi.
    [​IMG]
    iOS 9.3.2 güncellemesini 9.7 inçlik iPad Pro için askıya alan Apple,güncelleme sonrası az sayıda iPad Pro tabletin sorunla karşılaştığını doğruluyor.
    Şirket ayrıca hatanın çözümü üzerinde çalıştığını ve sorun tespit edilir edilmez anında yeni bir güncellemenin yayınlanacağı bilgisini veriyor.Apple ek olarak sorunla karşılaşan kullanıcıların Apple Destek servisine başvurmasını istiyor.
    iOS 9.3.2 güncellemesinin ardından cihazı kullanılmaz hale getiren Hata 56 sadece 9.7 inçlik iPad Pro modellerde tespit edildi. Söz konusu sorun12.9 inçlik iPad Pro’yu ise etkilemiyor.
     

Sayfayı Paylaş