LG G5 Lite İçin Artık Bilgiler Net!

Konu, 'LG' kısmında TaaLoS tarafından paylaşıldı.

  1. TaaLoS
    Offline

    TaaLoS
    Yetkili
    Vip

    Kayıt:
    16 Mart 2016
    Mesajlar:
    267
    Beğenilen Mesajlar:
    53
    Şehir:
    Gaziantep
    [​IMG]
    Uzun bir süredir LG tarafından üzerinde çalışmaları yürütülen ve özel bir model olduğu ifade edilen LG G5 için geçtiğimiz günlerde yaşanan gelişmeler, cihaz hakkında pek çok bilginin öğrenilmesini sağladı. Snapdragon 652 çip setinin kullanılması kesinleşen LG G5 için TENAA tarafından yapılan açıklamalar sayesinde tanıtımı yapılmadan öğrenilmiş oldu.

    TENAA tarafından yapılan paylaşımlarda cihazın bugüne kadar pek çok iddianın yer almasına karşın LG G5 Lite olacağı da kesinleşirken, cihaz hakkında en çok merak edilen işlemci ve model ismi konusundaki soru işaretleri gelen bilgiler ile giderilmiş oldu.

    Gelen bilgiler doğrultusunda analizlere göre LG G5 Lite, bir önceki modeli G5 kadar yüksek bir özellik ve performans sunamayacak. Fakat LG G5 Lite değerlendirmesi için G5 modelini almak da çok doğru değil. Pek çok özelliği ile yüksek bir performans sağlayacak olan LG G5 Lite, pek çok kullanıcının herhangi bir sorun yaşamadan telefonu kullanmasını ve memnun kalmasını sağlayabilecek durumda.

    156gr ağırlığı ve inceliği ile ön plan çıkan LG G5, 5.3 inç boyutunda bir ekrana sahip. 3 GB RAM’in bulunduğu cihaz, performans konusunda ciddi bir vaatte bulunurken, kamera olarak da yüksek özelliklerde. 16MP ile 8MP (Geniş Açılı) arka olarak çift kameranın bulunduğu cihaz, 8 MP ön kameraya sahip.
     

Sayfayı Paylaş