10 puanlık fark kapanır mı?

Konu, 'GALATASARAY' kısmında beydemir tarafından paylaşıldı.

  1. beydemir
    Offline

    beydemir Süper Üye Üye

    Kayıt:
    27 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    1.700
    Beğenilen Mesajlar:
    4
    Şehir:
    BURSA-KÜTAHYA
    10 puanlık fark kapanır mı


    Ali Naci KÜÇÜK 8 Kasım 2010


    Eski başkan Faruk Süren, Hagi’nin devre arasında takımı toparlayıp farkı kapatacağına inanırken Celal Gürcan, “Biz utanıyoruz. Bizi bu hale getirenler daha fazla utansın” diyerek sert konuştu.

    GALATASARAY lig tarihindeki en kötü dönemini yaşıyor. Sarı kırmızılılar geçmişte ilk 11 maçta 5 yenilgi almamıştı. 1959’dan bu yana ilk kez böyle bir istatistiğe ulaşan Cimbom, yenildiği Trabzonspor’u zirveye çıkarırken rakibinin de 10 puan gerisine düştü. Puan cetvelinde 9. sıraya gerileyen G.Saray’ın bu farkı eritip eritemeyeceği merak konusu.
    Faruk Süren umutlu
    Sarı kırmızılı camianın önde gelen isimlerine sorduk; “G.Saray zirveyle arasında oluşan 10 puanlık farkı kapatabilir mi?” Tarihi başarıların alındığı dönemde sarı kırmızılı kulübe başkanlık eden Faruk Süren, teknik direktör Hagi ile bu farkın kapanacağına ve şampiyonluk yarışında yeniden iddialı konuma geleceklerine inanıyor. İşte G.Saraylıların bu konudaki görüşleri.

    Faruk SÜREN: Hagi farkı kapatır

    Bunu söylemek için henüz çok erken. G.Saray, 1997-98 sezonunda 8 puan geriden gelip şampiyon olmuştu. Ben Hagi’ye güveniyorum. Bu takımı toparlar.

    Ali DÜRÜST: Her şey olur

    Futbolda her şey olur. Ligin bitimine daha çok uzun bir süre var. Her sonuç çıkabilir. Ancak, mühim olan G.Saray’ın, bu seneden ders çıkarması.

    Abdurrahim ALBAYRAK: Böyle oynasın yeter

    3 puanlı sistemde fark kapanır. Çünkü önünde daha 23 maç var. Lider Trabzonspor sahasında herkesi yendi. Ancak 2.yarı hep İstanbul’a gelecek.

    Celal GÜRCAN: Sokağa çıkmasınlar

    Kasımpaşa’nın bir maçı eksik ve G.Saray ile arasında14 puan fark var. Biz gerçekten çok utanıyoruz. Bizi bu hale getirenler daha fazla utansın. Sokağa falan çıkmasınlar.
     
  2. mescer
    Offline

    mescer Aktif Üye Üye

    Kayıt:
    16 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    232
    Beğenilen Mesajlar:
    2
    Şehir:
    istanbul
    bu fark zor kapanır boyle gıderse ilk beşte zor
     

Sayfayı Paylaş