9030 cı kitlenme
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan 9030 cı kitlenme Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : slm arkadaşlar dünkü cıkan yazılımı atmut 113 yükledim kanal kilidini actım load default yaptım ama acmadı ushuaia kanalının üzerinde bekledim ...
-
Yeni Üye
9030 cı kitlenme
slm arkadaşlar dünkü cıkan yazılımı atmut 113 yükledim kanal kilidini actım load default yaptım ama acmadı ushuaia kanalının üzerinde bekledim malesef kanal kilitlendi cihazı acıp kapadım düzeldi tekrar aynı işlemi yaptım yine kitledi sizden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler :flower:
-
Katılımcı Üye
yeniden başka yazılım yükle düzlir
Konu hallederiz tarafından (27-09-2007 Saat 08:33 ) değiştirilmiştir.
-
skay_905 Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaşlar dünkü cıkan yazılımı atmut 113 yükledim kanal kilidini actım load default yaptım ama acmadı ushuaia kanalının üzerinde bekledim malesef kanal kilitlendi cihazı acıp kapadım düzeldi tekrar aynı işlemi yaptım yine kitledi sizden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler :flower:
atm 110 ile dene arkadaşım bende dün çıkan yazılımı cihaza attım ama hiç bir sorunla karşılaşmadım usuha üzerindede 5sn de açtı.
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Yeni Üye
:bye7: atmut 107 ile attım şuan için düzeldi teşekkür arkadaşım
-
Katılımcı Üye
atm 113 le 9030 fta ya yazılım attım multilerde donma yapıyor neden acaba
-
Administrator
tvsalih Nickli Üyeden Alıntı
atm 113 le 9030 fta ya yazılım attım multilerde donma yapıyor neden acaba
yazılımın tam stabil olarak çalışabilmesi için kanal listenizin yedeğini alın sonra reset atın cihaza kanal listenizi tekrar yükleyip deneyiniz...birde çanakta odaklanma sorunu varsa bu sorunu yaratabilir
-
Katılımcı Üye
dediklerinizi en baştan yaptım komple resetledikten sonra yazılım atmıştım usuaha da gayet düzgün sorun sadece multilerce yapıyor aynı çanakta 7010 yükledim sorun yok ikisindede sinyal %de95e93 desibelde sadece 9030fta da buzlanma ve ses kesikliğide yapıyor bana sabu donma olayı mantıksız geldi anlam veremedim
-
tvsalih Nickli Üyeden Alıntı
dediklerinizi en baştan yaptım komple resetledikten sonra yazılım atmıştım usuaha da gayet düzgün sorun sadece multilerce yapıyor aynı çanakta 7010 yükledim sorun yok ikisindede sinyal %de95e93 desibelde sadece 9030fta da buzlanma ve ses kesikliğide yapıyor bana sabu donma olayı mantıksız geldi anlam veremedim
arkadaşım yükleme lodırını değiştir de dene mesela atm 107 veya110 ile tekrar yükleme yap.
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Katılımcı Üye
az önce resetleyip atm 107 ile yaptım sadece multileri girdim durumda bir değişiklik olmadı çok ilginç değilmi bende bir anlam veremedim aynı cihazdan bir tane gelmesini bekleyeceğim ne yapayım başka çarem kalmadı mantıksız geldi çünkü eğer sonuç alırsam sebebini size yazacağım
-
Katılımcı Üye
birde yeni tarihli yazilım çıktığında deneyeceğim 26 09 2007 tarihten sonra çıkarsa atıp deneyeceğim inşallah yazılımdan kaynaklanıyordur cihazdansa işim bozuk cihazın sahibi kankama ben tavsiye ettim 9030 lar çıktığında en flaş makina onlardı eğer bu tip sorunları varsa işimiz çok bozuk bizleri uğraştıracak saygılar kolay gelsin
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)