9030 cı kitlenme
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan 9030 cı kitlenme Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : tvsalih Nickli Üyeden Alıntı
birde yeni tarihli yazilım çıktığında deneyeceğim 26 09 2007 tarihten sonra çıkarsa atıp deneyeceğim inşallah yazılımdan ...
-
tvsalih Nickli Üyeden Alıntı
birde yeni tarihli yazilım çıktığında deneyeceğim 26 09 2007 tarihten sonra çıkarsa atıp deneyeceğim inşallah yazılımdan kaynaklanıyordur cihazdansa işim bozuk cihazın sahibi kankama ben tavsiye ettim 9030 lar çıktığında en flaş makina onlardı eğer bu tip sorunları varsa işimiz çok bozuk bizleri uğraştıracak saygılar kolay gelsin
arkadaşım bide orijinal eski yazılım at,sonra yeni çıkan yazılımı at bakalım.yeni yazılımı yükledikten sonra keyleri resetlemeyi unutma,yazılımlarda bi sorun yok dün 2 tane yükledim.saygılar.
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Katılımcı Üye
cihazı gönderdim inşallah yarın getirecek senin deiğin gibide denerim azönce 9070 fta geldi ona attım şıkır şıkır çalıştı
-
Katılımcı Üye
en ufak bir problem yapmadı multileri hemen çözdü
-
Yeni Üye
slm arkadaşlar atmut 107 ile attım dün bişey yoktu bugün sabah actım ushuaia kanalın üstüne gelir gelmez cihaz kitlendi arkadan düymesini kapattım actım yine aynı bu kanalları izleyemeyecekmiyiz şimdiden teşekkürler
-
Administrator
skay_905 Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaşlar atmut 107 ile attım dün bişey yoktu bugün sabah actım ushuaia kanalın üstüne gelir gelmez cihaz kitlendi arkadan düymesini kapattım actım yine aynı bu kanalları izleyemeyecekmiyiz şimdiden teşekkürler
şifresiz bir kanal üzerinde load default yapıp sonra usuhaıa kanalında bekleyin...açılacaktır
-
Katılımcı Üye
birde usuah kanalının üzerinde loud default yapıp dene yada usuaha nın frekansını silip tekrar giripte dene düzelecektir
-
Yeni Üye
slm arkadaşlar ushuasia kanalı silemedim tp sini sildim cihaz kendine geldi tp 10873 demişsiniz benim cihazda 10872 geciyo tekrar arama yaptırdım cihaz kanal şirsesis duruma gectimi kitlenme olmuyor ushuusai şifreye girdimi cihaz tekrar aynı şekilde kitliyo eski yazılım atmaktan başka care kalmadı bana yardımcı olan herkese teşekkür:clap:
-
Katılımcı Üye
usuaha prblemi
skay_905 Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaşlar ushuasia kanalı silemedim tp sini sildim cihaz kendine geldi tp 10873 demişsiniz benim cihazda 10872 geciyo tekrar arama yaptırdım cihaz kanal şirsesis duruma gectimi kitlenme olmuyor ushuusai şifreye girdimi cihaz tekrar aynı şekilde kitliyo eski yazılım atmaktan başka care kalmadı bana yardımcı olan herkese teşekkür:clap:
cihazı komple resetle 10873 üde sil önce yeni yazılımı at sonra loud default yap [key tblosuna girerek unutma} cihazı kapat aç sonra menüye girip sistem kurma bölümünde kanal kilitli bölümünü aç sonra cihaza kuru kafayı atıp bootloader 618i at işlem tamamdır:ty39:
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)