sizi uyarmıştım com ayarını yapın diye resimde com2 yazan yeri com1 yapın sorun düzelir
aşağıdaki gibi olacak
![]()
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan Sunny Kanal Editörleri Resimli Anlatım Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : sizi uyarmıştım com ayarını yapın diye resimde com2 yazan yeri com1 yapın sorun düzelir aşağıdaki gibi olacak...
sizi uyarmıştım com ayarını yapın diye resimde com2 yazan yeri com1 yapın sorun düzelir
aşağıdaki gibi olacak
![]()
Konu Mu®aT tarafından (28-07-2007 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.
bişey deyişmedı ben beklemiyomusum aslında cok ağar ilerliyomus error yazmasına ramen bıseyler yukluyo beklıyım belkı olur saol yardımlar ıçin
Sunny Cİhaz Stream MenÜ Olduktan Sonra Kendİ Kanal Lİstesİnİ Cİhaz Almaz Onun İÇİn Stream Kanal Lİstesİ Atmaniz Lazim Foruma Lİnklerİ Yazdim Kolay Gelsİn...![]()
ZEPAPYU
arkadaşım senin cihazın eğer 1 mb ise yükleme yapamassın 1 mb kanal listesi ancak yükleyebilirsin senin cihazın 2 mb değil ise verilen kanal listesini yükleyemessin cihaznın 1 yada 2 mb olduğunu öğrenip foruma tekrar yazarsan sana yardımcı olacaklardır kolay gelsin
Konu ugur58 tarafından (04-08-2007 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.
Bilgiye giden yol, açlıktan geçer.
sunny-kaon c board güncel kanal listesi(04.08.2007)
''TUNA ELEKTRONİK''
usta ,kanal editörü ile sıralı kanalları (sunny 8020 12.c1.a5)yükledim yükleme bitti cihaz kapandı ve açılmadı ve loder görünüp kayboluyor ne yapmalıyım acil yardım ederseniz sevinirim
kanal listesini yüklemeden 12.c1.a5 10/04/2007 tarihli yazılımı yüklemiştim arkasından kanal listelerini türksat tı yükledim cihaz açılmadı
yazılımı yüklemeden önce cihazın sistem bilgilerine bakıp h/w sine göre yüklemiştim yükleme başarılı bir şekilde bitti cihaz kendini restleyip açılıp kapandı ne olduysa kanal listelerini yüklerken oldu herhalde....şimdi ne yapacağımı bilemiyorum vereceğin bilgiler için şimdiden teşekkür ederim ustam
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)