multivizyonları izlemek mümkünmü nasıl
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan multivizyonları izlemek mümkünmü nasıl Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : sunny at 7010 dcı var multivizyonları izleyebilirmiyim...
-
Yeni Üye
multivizyonları izlemek mümkünmü nasıl
sunny at 7010 dcı var multivizyonları izleyebilirmiyim
-
Administrator
forumda stream tps yazılmı var onu deneyiniz..açmaktadır
-
Yeni Üye
-
Yeni Üye
yalnız benim cihaz 7010 dcı ona uygun yazılımı yüklemeye çalışıyorum olmuyo ama suny yazılımını yüklerken sorun yok streamı yüklemiyo kurukafa yüklüyorum yazılım atmadan önce ama yinede o yazılımları yüklemiyo bide buna cvp verirsen ii olur teşekkürler sagol
-
Kadrolu Üye
kelek Nickli Üyeden Alıntı
yalnız benim cihaz 7010 dcı ona uygun yazılımı yüklemeye çalışıyorum olmuyo ama suny yazılımını yüklerken sorun yok streamı yüklemiyo kurukafa yüklüyorum yazılım atmadan önce ama yinede o yazılımları yüklemiyo bide buna cvp verirsen ii olur teşekkürler sagol
dostum cihazının tam HW si nedir yazarmısın!
Konu Apollo tarafından (16-09-2007 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.
-
Katılımcı Üye
murat kardeşim benim polsat kanalları 2 de bir donma var ne yapmam lazım ...
-
Administrator
kelek Nickli Üyeden Alıntı
ichazına uygun bin uzantılı yazılımı indirin kuru kafa yükleyin sonrada bin uzantılı yazılımı kup230 ile engineer modda yükleyiniz alacaktır kesin
sinan__1965 Nickli Üyeden Alıntı
murat kardeşim benim polsat kanalları 2 de bir donma var ne yapmam lazım ...
polsatları kontrol ettim az önce bir problem görünmüyor....çanaktan kaynaklanabilir
-
Yeni Üye
-
Administrator
iocaktan Nickli Üyeden Alıntı
1030.yokmu.kardeş
cihazınızın hw versiyonunu yazarsanız yardımcı olabilirim bide cihazınızda modül gömülümü onu belirtin lütfen:tup:
-
Yeni Üye
benim cihaz 1030 dci sky modul gomulu rd 2 bır yıldır multıler yok yardımcı olursan sevinirim
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)