Sunny TPS DONUYOR KKE olmiyor :e00:
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan Sunny TPS DONUYOR KKE olmiyor :e00: Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : merhaba arkadaslar,
Bende bir sunny AT-7011 DCI var kke+'ile key yukledim ve yuklendi ama kanalar yinede gostermiyordu.
5dakika sonra bilgisayara ...
-
Yeni Üye
Sunny TPS DONUYOR KKE olmiyor :e00:
merhaba arkadaslar,
Bende bir sunny AT-7011 DCI var kke+'ile key yukledim ve yuklendi ama kanalar yinede gostermiyordu.
5dakika sonra bilgisayara dalarak television acik kalinca birden tps kanali gosterdi ve 2dakika sonra donuyor.:not-me:
nasil oluyor ? :e00::sad24:
simdiden tskler.:good:
-
Administrator
artin Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaslar,
5dakika sonra bilgisayara dalarak television acik kalinca birden tps kanali gosterdi ve 2dakika sonra donuyor.:not-me:
nasil oluyor ? :e00::sad24:
simdiden tskler.:good:
arkadaşım sanırsam absat günlük yazılımı yükledin makinaya...absat yazılımları TPS leri göstermez...2 dakika açık tutar sonra kanal kitlenir....TPS leri izlemek istiyosan stream yazılımı yüklemen gerekiyor....forumda 17AĞUSTOS 2007 tarihli yazılım var onu yükle....ayrıca kke ile tps çözülmez bilgine:tup:
-
Yeni Üye
????
tesekurler, ama stream sistemini nasil yapabilirim hangi programla
kke sistemi ne isin iyi ozaman ?
benim receiver stream yapar'mi ?
-
Yeni Üye
.kdf
stream menülü kanal listesi(17 082007).kdf
bu file ile ne yapmaliyim
tsk.
-
Administrator
tesekurler, ama stream sistemini nasil yapabilirim hangi programla
kke sistemi ne isin iyi ozaman ?
benim receiver stream yapar'mi ?
yapabilirsiniz elbette arkadaşım stream menülü ancak cihazınızın hw sini yazarsanız dahada yardımcı olurum:tup:
stream menülü kanal listesi(17 082007).kdf
bu file ile ne yapmaliyim
tsk.
bu kanal listesidir....stream yazılımı yükledikten sonra cihazınıza atarsanız hazır kanallar gelir:tup:
-
Yeni Üye
H/W: 12.01.A5
bunu mu diyorsun ?
-
Administrator
H/W: 12.01.A5
bunu mu diyorsun ?
evet arkadaşım cihazın hw si budur ve 17 ağustos 2007 tarihli stream yazılımını yükleyebilirsin bu makineye...tps ler açık
-
Yeni Üye
22-23 agustos yazilimi koydum dun aksam ama tps'ler gostermedi ama absat oldu,
(load default yaptim ) olmadi .
Yardim bekliyorum
tsk arkadasim:tup:
-
Yeni Üye
bulamadim murat arkadasim yardim lutfen
tsk
-
Administrator
bulamadim murat arkadasim yardim lutfen
tsk
arkadaşım aşağıdaki linkteki yazılımı yüklersen tps leri açar...konuyu iyi incele yanlız....kanal listesinin yedeğini al...önce kurukafa yükle sonra linkteki cihazına uygun yazılımı yükle sonra reset at makinaya sonra kanal listesini yükle 10873 v usuha kanalı üzerine gel birkaç saniye bekle usuha açınca tps leri izlemeye başlayabilirsin...kolay gelsin
http://www.prosatforum.com/forum/showthread.php?t=4974
Konu Mu®aT tarafından (23-08-2007 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)