cihazım 12.01.a5 kuru kafayı yükleyemiyorum.diger absat yazılımı yükleniyor sorun yok fakat kuru kafayı bir türlü yükleyemiyorum.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkür.
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan Kaon Sunny (stream) 29.08.2007 Yazilimlari Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : cihazım 12.01.a5 kuru kafayı yükleyemiyorum.diger absat yazılımı yükleniyor sorun yok fakat kuru kafayı bir türlü yükleyemiyorum.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkür....
cihazım 12.01.a5 kuru kafayı yükleyemiyorum.diger absat yazılımı yükleniyor sorun yok fakat kuru kafayı bir türlü yükleyemiyorum.yardım ederseniz sevinirim.şimdiden teşekkür.
Murat Usta 12.c1.a5 Te Şebeke Arama Yapmiyor Bu Hata DÜzeltİle Bİlİrmİ
cihazımıa tps auto yükledim ve hazır kanal listesi attım.neticede hotbord tamam ama turksat ya 2 kanal var yada hiç yok? tarattım ama turksat kanllarının yarısını görmüyor?bu olayı çözemedim gitti.bana yardımıcı olurmusunuz.teşekkürler...
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
merhaba ben BM-8300ci_12.01.a5_070828.rar yazılımı 12 03 A5 sky modüllü risivırıma yükledim ama kanallar açmıyor bilgi verebilirmisiniz neden acaba teşekürler..veya modülü nasıl iptal edebilirim
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
eline sağlık üstad.
sizin gibi seçkin bi topluluk la beraber olduğum için mutluyum.
çalışmalarınızın devamını diliyorum
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)