Kaon Sunny (stream) 29.08.2007 Yazilimlari
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan Kaon Sunny (stream) 29.08.2007 Yazilimlari Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : :tup:goog thank youthank you...
-
Yeni Üye
:tup:goog thank youthank you
-
Yeni Üye
-
Yeni Üye
-
Yeni Üye
bu yazılım 1203a5lere 1030lara neden olmuyor meraketım dogrusu hepsının strem yazılımı var sıkay 1030lara yok
-
Administrator
mehmetduman64 Nickli Üyeden Alıntı
bu yazılım 1203a5lere 1030lara neden olmuyor meraketım dogrusu hepsının strem yazılımı var sıkay 1030lara yok
malesef arkadaşım 12.03.a5 lere yazılım çıkmıyor....ancak günlük çıkan absat yazılımı yükleyebilirsiniz yada modül kısmını iptal edip bu yazılımı kullanabilirsiniz...
-
Yeni Üye
Mu®aT Nickli Üyeden Alıntı
malesef arkadaşım 12.03.a5 lere yazılım çıkmıyor....ancak günlük çıkan absat yazılımı yükleyebilirsiniz yada modül kısmını iptal edip bu yazılımı kullanabilirsiniz...
sevgili arkadaşım modül kısmını iptal ettim hangi yazılımı kullanabilirim..12.03.a5 için..tps ler açarmı..
selamlar iyi çalışmalar.
Konu rohat tarafından (22-08-2007 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir.
-
Administrator
rohat Nickli Üyeden Alıntı
sevgili arkadaşım modül kısmını iptal ettim hangi yazılımı kullanabilirim..12.03.a5 için..
selamlar iyi çalışmalar.
12.01.a5 yazılımını yükleyebilirsin....BM-8300CI_HW-12.01.A5_Fech-070817.zip yani bu yazılımı...ama önce cihaza kurukafa yüklemeyi unutma:tup:
Konu Mu®aT tarafından (22-08-2007 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir.
-
Yeni Üye
teşekkürler iyi çalışmalar...
-
Yeni Üye
shoutayme. ..........................
-
Yeni Üye
shoutayme. ..........................shoutayme. ..........................shoutayme. ..........................shoutayme. ..........................
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)