Sunny 1030sky *** wiev xx/Fullx Güncelleme Klavuzu
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan Sunny 1030sky *** wiev xx/Fullx Güncelleme Klavuzu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Sunny 1030sky *** wiev xx/Fullx Güncelleme Dosyalari
RC 2 YÜKLEME TALİMATI
YÜKLEME KUPATSKY İLE YAPILACAKTIR
Yükleme Yaparken Aşağıdaki işlemleri dikkatle ...
-
Kadrolu Üye
Sunny 1030sky *** wiev xx/Fullx Güncelleme Klavuzu
Sunny 1030sky *** wiev xx/Fullx Güncelleme Dosyalari
RC 2 YÜKLEME TALİMATI
YÜKLEME KUPATSKY İLE YAPILACAKTIR
Yükleme Yaparken Aşağıdaki işlemleri dikkatle Yapınız(Cihazını aynı zamanda Tv ye bağlayınız)
1 ) Cihaz Herhangi bir kanalda iken Arkada Bulunan Anahtar ile cihaz kapatılır.cihazda yazılımın yüklenme ilerlemesini görmek için Görüntü almak almak için gerekli bağlantı yapılır.
2 ) KUPAtsky proğramı açılır en üstte solda File Open butonuna basılarak
1 ci dosya.bin dosyası seçilir çıkan penceredki aç butonuna basılır.Arkadaki Anahtar ile cihaz açılır ve yükleme işlemi başlar.Yükleme işlemi bitene kadar cihaza müdahale edilmez.yükleme bittikten sonra
TV ekranında #OK İNTEWR B# ikazı çıkana kadar cihaza müdahele etmeden beklenilir.
(**Eğer Tv Ekranında bu yazı çıkmadan cihazı kapatır iseniz kesinlikle SİNYAL OLSA BİLE yayın alamazsınız.
3 ) KuPatsky proğramı açılır 2.Adımdaki işlemi aynen yaparak bu kez .2ci dosya.bin dosyası seçilir.Makina açılır yükleme işlemi yapılır.
cihazın üst ızgarasından modül girişinin üstüne baktığınızda hiç etiket yoksa rc 2 dir.
Konu VİPPXX tarafından (18-10-2007 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir.
-
-
-
Kadrolu Üye
1030sky cihazlarda no av sorunu
1030sky cihazlarda no av sorunu oldugu zaman KUP atsky ile all 89 dosyasını atın düzelecektir...
Konu VİPPXX tarafından (18-10-2007 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir.
-
Katılımcı Üye
dosyayı yükledim rc 2 fakat noav yazdı all89 yükledim düzeldi ama wievxxx açmıyor neyapmam lazım
-
tvsalih Nickli Üyeden Alıntı
dosyayı yükledim rc 2 fakat noav yazdı all89 yükledim düzeldi ama wievxxx açmıyor neyapmam lazım
bu dosyayı dene arkadaşım açması lazım,yalnız cihaz usb girişli olması gerek,
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Katılımcı Üye
1030sky
tuna66 Nickli Üyeden Alıntı
bu dosyayı dene arkadaşım açması lazım,yalnız cihaz usb girişli olması gerek,
bendeki 1030sky de usb soketi yok yinede gönderdiğin yzılımı denedim no av yazdı mecburen all89 u attım sadece no av sorununu giderdi wievxxx devre dışı kaldı
-
Yeni Üye
fullx ler açılıyormu yanlızca *** vievimi açıyor??
-
Yeni Üye
-
süpertaci Nickli Üyeden Alıntı
benim cihaz beyaz etiketli rd2ım daha önce yazılım attım viw xxx açılıyor ful ler açılmıyor yeniyazılım varmı? yeni rd2ım güncelleme dosyasını bulamıyorum yardılarınız için teşekkürler.
fulx lerden bahsediyorsan onlar açılmaz arkadaşım.
''TUNA ELEKTRONİK''
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)