sunny 1030 Cihazına Günçel Bis Key Nereden Bulabilirim Veya Bilen Varsa Keyi Verebilirmi;
sunny 1030 Cihazı İle Şifreli Kanal İzleme Şansımız Varmıdır, Varsa Nasıl İzliyebilirim.
Şimdiden Teşekkürlerimi Sunuyorum.
Saygılar...
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan Sunny İlgİlİ Soru Sorunlar Buraya Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : sunny 1030 Cihazına Günçel Bis Key Nereden Bulabilirim Veya Bilen Varsa Keyi Verebilirmi; sunny 1030 Cihazı İle Şifreli Kanal İzleme ...
sunny 1030 Cihazına Günçel Bis Key Nereden Bulabilirim Veya Bilen Varsa Keyi Verebilirmi;
sunny 1030 Cihazı İle Şifreli Kanal İzleme Şansımız Varmıdır, Varsa Nasıl İzliyebilirim.
Saygılar...
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.
Saygılar...
Arkadaşlar Bu Sorduğum Soru Hakkında Bilgi Sahibi Olanınız Yokmu Bilen Varsa Lütfen Bilgi Verebilirmi Bana Açil Gerekiyor Çook Rica Ediyorum...
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.
Arkadaşlar StarTv Deki Chelsea / Manchester United Macını İzliyemiyorum sunny 1030 Cihazına Günçel Bis Key Verebilirmisiniz.
elmdeki dekoder modeli aşağıdadır buna nasıl ve hangi programıyükleyebilirim.
teşekkürler
model AT-7010DCIZ
info 10.05.21-CF-CB
S/W VO2.00.07
H/W V12.01.A5
loader V2.1.9 v3
c.a 2.2.5
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
slm izmirden basri ben. sunny cihazım var dsmart uyumlu.2 gün evde yokken fişini çektim,yeniden açtıgımda bu kanalı izleme yetkiniz yok yazısı cıktı ekranda.kartı çıkardım kanallar geldi.fakat bu seferde ekranda kartı takın yazısı hiç silinmiyor.ne müsteri hizmetlerine ne yerel yetkililerden bi çözüm bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.tşkr ediyorum şimdiden.kolay gelsin
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)