Sunny Emu Yazilimlari
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan Sunny Emu Yazilimlari Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : SUNNY SW YAZILIMLARI
*Yazılımlar bin uzantılıdır...
*Yazılımları kup230 ile Engineer Modda yükleyin
*Yazılımları yüklemeden önce kuru kafa yükleyiniz
*Kanal geçişleri ...
-
Administrator
-
Emektar Üye
YOKUŞTA AKMAYAN TER İNİŞTE GÖZYAŞİ OLUR
-
Yeni Üye
paylaşımınız için teşekkürler ellerinize sağlık
TİCARET TÜM YÖNLERİYLE ACIMASIZ BİR UNSURDUR SENDE ACIMA AKSİ TAKTİRDE ACINICAK DURUMA DÜŞERSİN
-
Yeni Üye
değerli prosat yönetimi .mesajımda cihazımın gm 9400 vcı olduğunu bildirmiştim ama sunny cihazı hakkında bilgi gelmesini anlayamadım alakanıza teşekkür..gm 9400 vcı yazılımı olursa beklerim..diğer cihazların yazılımları işime yaramaz selamlar..
İmza Alanınız Şuan İçin Boş
BURAYA Tıklayarak İmzanızı Düzenleyebilirsiniz.
Galemif
-
Administrator
turguthoca Nickli Üyeden Alıntı
değerli prosat yönetimi .mesajımda cihazımın gm 9400 vcı olduğunu bildirmiştim ama sunny cihazı hakkında bilgi gelmesini anlayamadım alakanıza teşekkür..gm 9400 vcı yazılımı olursa beklerim..diğer cihazların yazılımları işime yaramaz selamlar..
arkadaşım bu yazılımlar sunny ve kaon kullanıcıları içindir...size gönderilen e-mail bütün üyelerimize gönderilmiştir...sizin yazılımınız çıktığı zaman foruma verilir mutlaka forumu takip edin..kolay gelsin
Konu Mu®aT tarafından (01-05-2007 Saat 03:54 ) değiştirilmiştir.
-
Yeni Üye
ne diyelim devlete millete hahırlı olsun.
Galemif
-
Yeni Üye
:45:

ProsatForum
-
Yeni Üye
yazılımlar için teşekkürler bu yeni sw li yazılımı direk 230 ep ile kurukafa atmadan olmuyormu?, tps autolu bu hw nolu cihazlara yeni yazılım beklemekteyiz bu konuda gerekli girişimlerin yapılıp kullanıcıların maduriyetlerinin giderilmesi dileğiyle kolay gelsin
7400 cim 2mb( sunny 1030)
gm 55000 cı
-
Yeni Üye
ProsatForum
-
Administrator
engin67 Nickli Üyeden Alıntı
yazılımlar için teşekkürler bu yeni sw li yazılımı direk 230 ep ile kurukafa atmadan olmuyormu?, tps autolu bu hw nolu cihazlara yeni yazılım beklemekteyiz bu konuda gerekli girişimlerin yapılıp kullanıcıların maduriyetlerinin giderilmesi dileğiyle kolay gelsin
cihazınızın üzerinde stream yazılımı var ise kurukafa yüklemeniz gerekmektedir.ayrıca kurukafa yüklemek en sağlıklı yoldur hiçbir problem kalmaz...tps auto yazılımları için lütfen forumu takip edin çıktığında mutlaka eklenecektir...kolay gelsin:45:
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)