Arkadaşım.
Bende programı yeni kullanıyorum.Denediğim Sunny ve Kaon yazılımlarındaki keyleri göremeyince yardım istedim.Üstadımızın cevabı üzerine de başka yazılım denedim.Ve istediğim oldu.
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan Radiac Tools da key degiştirme Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşım. Bende programı yeni kullanıyorum.Denediğim Sunny ve Kaon yazılımlarındaki keyleri göremeyince yardım istedim.Üstadımızın cevabı üzerine de başka yazılım denedim.Ve istediğim ...
Arkadaşım.
Bende programı yeni kullanıyorum.Denediğim Sunny ve Kaon yazılımlarındaki keyleri göremeyince yardım istedim.Üstadımızın cevabı üzerine de başka yazılım denedim.Ve istediğim oldu.
Yazılım kitli değil ise yine radiac toolsta bunu yapabilirsiniz...Yazılımı seçin analiz bölümünden clear yani temizleye basın açılmış olarak yeni bir yazılım size aynı klasöre oluşturur
yine radiac ile yapabilirsiniz..Ama streamların key bloğu çok sıkışıktır
başarmanıza sevindim![]()
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
Kaon Clasicos v194 12.01.a5 yazılımın DigiTv keylerini Radiac toolda değiştirip,sonra yazılımı yükleyince Halt hatası veriyor.Sebebi nedir acaba,çözümü varmıdır?Teşekkürler.
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)