Sunny At 10051 fta Tnt Biss Key İçin YAzılım gerekli..
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan Sunny At 10051 fta Tnt Biss Key İçin YAzılım gerekli.. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : merhaba arkadaşlar forumu uzn suredır takıp edıyorum bılındıgı uzere gs maclarını tnt verıyor ve mac saatınde şifreye giriyor fakat verılen ...
-
Yeni Üye
Sunny At 10051 fta Tnt Biss Key İçin YAzılım gerekli..
merhaba arkadaşlar forumu uzn suredır takıp edıyorum bılındıgı uzere gs maclarını tnt verıyor ve mac saatınde şifreye giriyor fakat verılen sıfrelerı gırmeme rağmen yayın a ulaşamadım henüz.
sabit konu başlıklarında yazılım olarak var ama o konunun gonderılme tarıhı 07-2008 ve kımse netıce aldını yazmamıs ben daaha oncede ntv spor ıcın bıss key yazılımını bu sıtedeki üyelerden almıştım ( TeşekkürLer) ve aynı şekilde bisskey i girmeme rağmen tnt yi açamıyorum rica etsem yazılım yapabılen arkadaşlar tnt 'nin açıldıgı yazılımı gonderebılırlermı.. şimdiden teşekkürü borç bilirim.
-
Yeni Üye
yokmu arkadaşlar yarımcı olacak
-
Yeni Üye
yardımcı olacak yok sanırım..
-
Kadrolu Üye
millet şu anda meşgul maç izliyor. birde TNT şifre değiştirdi galiba bende de gitti.
-
Banlı Üye
şenköylü Nickli Üyeden Alıntı
millet şu anda meşgul maç izliyor. birde TNT şifre değiştirdi galiba bende de gitti.
Aynen içtimai TV'den izliyorum bende. Digitürk aboneleri de maçı izleyebiliyor. Digitürk TNT kanalında maç yayında Doğan digitürk yayınını kesintiye uğratamadı. İçtimai TV 5-10 saniye önden gidiyor. O yüzden içtimai açık bende.
-
Paylaşımcı Üye
bu cihaz için yazılım yok kardeş
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler