sunny yardım
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan sunny yardım Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : sevgili forum dosları bir adet sunny at-7011d cihaz geldi cihaz açlıyo sonra hemen tek nokta oluyodu besleme kondestörleri ve işlemcin ...
-
Yeni Üye
sunny yardım
sevgili forum dosları bir adet sunny at-7011d cihaz geldi cihaz açlıyo sonra hemen tek nokta oluyodu besleme kondestörleri ve işlemcin ayakları soguk leyim geçildi sorun aynı açılmadı için hv bilgisinede bakamadım bu cihaza jtağ ile flaş dump yükledim şimdi 8.8. böyle çıkıyo bu cihaza uyan hv 16 co a1 birde 16 oo a1 heveli yazılım var 16 00 a1 yazılımı yüklüyom sonuç aynı diyer yazılımı almıyo fail veriyo lütven yardım arkadlar
-
Yeni Üye
arkadaşım bi kuru kafa dene ondan sonra faıl veren yazılımı dene bakalım ne olacak garip bir durum sunny gibi cıazda olmaması lazım sonucu bildirirsen sevinirim
-
mehmetgeleş Nickli Üyeden Alıntı
sevgili forum dosları bir adet sunny at-7011d cihaz geldi cihaz açlıyo sonra hemen tek nokta oluyodu besleme kondestörleri ve işlemcin ayakları soguk leyim geçildi sorun aynı açılmadı için hv bilgisinede bakamadım bu cihaza jtağ ile flaş dump yükledim şimdi 8.8. böyle çıkıyo bu cihaza uyan hv 16 co a1 birde 16 oo a1 heveli yazılım var 16 00 a1 yazılımı yüklüyom sonuç aynı diyer yazılımı almıyo fail veriyo lütven yardım arkadlar

besleme çıkış voltajların normalmi arkadaşım.bi kontrol et.
''TUNA ELEKTRONİK''
-
Yeni Üye
arkadaşım saol cevap için kuru kafa yazılımı deniyom sanki cihaz bilgisayara bağlı deyil gibi hiç bişey olmuyo yani almıyo kuru kafa yazımını burum böyle şimdi başka bir flaş yazcam bakalım sonucu yazarım
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler