Sunny-Kaon-Stream Pw Au Digitv Au Art Ok Polsat Ok 07.10.2008
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan Sunny-Kaon-Stream Pw Au Digitv Au Art Ok Polsat Ok 07.10.2008 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Simdilik eski yazilima geri dondum Murat arkadasimiz yardima gelene kadar
Stream Kanal Editörü ile yedegini aldigim kanallar recivere geri yuklenmemis ...
Simdilik eski yazilima geri dondum Murat arkadasimiz yardima gelene kadar
Stream Kanal Editörü ile yedegini aldigim kanallar recivere geri yuklenmemis bunu anlamadim? Tekrardan taratip oyle cozdum isi...
Ama Murat arkadasin vermis oldugu yazilimi yinede yuklemek istiyorum fakat o Nock hatasi neydi anlamadim!
Simdilik eski yazilima geri dondum Murat arkadasimiz yardima gelene kadar
Stream Kanal Editörü ile yedegini aldigim kanallar recivere geri yuklenmemis bunu anlamadim? Tekrardan taratip oyle cozdum isi...
Ama Murat arkadasin vermis oldugu yazilimi yinede yuklemek istiyorum fakat o Nock hatasi neydi anlamadim!
No ch hata değildir...Sadece uyduda kanal yüklü değil demektir...Güncel kanal listenizi yükleyip yada kanal taraması yaparak yazılımı kullanabilirsiniz
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
tesekkurler arkadaslar kanal listesi yukledim ama diseq ayarlarini yapmam lazim ki kanallari gostersi suanda bad signal diyor system ayarlarina girmeye calistim olmadi sifre soruyor 0000 yazdim olmadi bunun sifresi ne?
tesekkurler arkadaslar kanal listesi yukledim ama diseq ayarlarini yapmam lazim ki kanallari gostersi suanda bad signal diyor system ayarlarina girmeye calistim olmadi sifre soruyor 0000 yazdim olmadi bunun sifresi ne?
000000 veya 463330 dur
yine yetistin murat kardes cok sagol halletim ama hep taksit taksit sorup yapiyorum simdi de sadece radyolar var kanallar yok oysa ben hazir kanal listesi yukledim
Bu arada ben reciveri 1. tv ye scart ile bagladim yan odadaki 2. tv ye de tv out tan kabloyla bagladim daha onceleri yayin gayet guzeldi ama simdi 2. tv de goruntu bozuk renkli renkli cizgiler var ekranda altta da goruntu var ama net degil bu cizgiler yuzunden!! Sistem Kurulumu kisminda
Scart Cikisi RGB
SPDIF Cikisi Kapali
RD kanal UHF-21
RF Modu PAL BG
bunlar dogru mU? bunu da cozersem tamamdir arkadaslar
Konu _ATi_ tarafından (15-10-2008 Saat 03:48 ) değiştirilmiştir.
yine yetistin murat kardes cok sagol halletim ama hep taksit taksit sorup yapiyorum simdi de sadece radyolar var kanallar yok oysa ben hazir kanal listesi yukledim
Bu arada ben reciveri 1. tv ye scart ile bagladim yan odadaki 2. tv ye de tv out tan kabloyla bagladim daha onceleri yayin gayet guzeldi ama simdi 2. tv de goruntu bozuk renkli renkli cizgiler var ekranda altta da goruntu var ama net degil bu cizgiler yuzunden!! Sistem Kurulumu kisminda
Scart Cikisi RGB
SPDIF Cikisi Kapali
RD kanal UHF-21
RF Modu PAL BG
bunlar dogru mU? bunu da cozersem tamamdir arkadaslar
Hepsi doğru
ozman Nickli Üyeden Alıntı
Ustam BM-8200 CI olanlara bir uyarlama yapamazmısın, bizlerde yararlanalım?
HW Nedir acaba?