teşekürler ustam ellerine sağlık
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Sunny Forumunda Bulunan Sunny-Kaon-Stream Pw Au Digitv Au Art Ok Polsat Ok 07.10.2008 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : teşekürler ustam ellerine sağlık...
Tebrik ediyorum, sana yakisiyor. Slmlar... ve Basarilar...
arkadaslar nereye yazicagimi bilemedim onun icin kusura bakmayin bende Goldmaster 2mb 7400CIM reciver var yaklasik 1 yil once bunu forumdan okuyarak icinde bi kisa devreler yaparak modulu iptal ettirip sanirim stream yazilim yuklemistim(yanlis hatirlamiyorsam)
suanda systemde (radyo menusunde Bmw X5 ve plakada Murat yazisi var
Model: AT-7010DCIZ
INFO: 10.05.21-CFCB
S/W: V02.00.07
H/w: V12.01.A5
LOADER: 2.1.9V3
C.A:2.2.5
olarak gozukuyor! Bunun uzerine baska yazilim cikti mi? ne yukleyebilirim? cunku suanda ntvspor acilmiyor.
Birde yuklerken hangi adimlari izlemeliyim? Kanal listesi silinir mi gibi bilgiler verirseniz cok sevinirim arkadaslar![]()
kısa devre işi
cihazı fişten çekiyoruz ve entegre nin baş ve son ayaklarına aracı kablo ile şok yapıyoruz devamlı degdirmeyın sakıncalıdır (değdirip bırakın)
ntv şifresinin identelerini doğru girerseniz şu anda açılır
Konu uSb tarafından (10-10-2008 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.
Arabada gözüm kaldı napayım bende oraya adımı yazdım.....
Sorunuza gelince
Önce Bunu makinaya aynen yazılım yükler gibi yükleyin
BL219 KURUKAFA
Sonra Bunu Yükleyin
12.01.A5 YAZILIM
Sonrada kanal listenizi yükleyin
Bunları yüklemeden önce mutlaka kanal listenizin yedeğini alınız..Yükleme bittikten sonra key menüsüne giriş yapıp load defaul yapın kanal kilidini açık konuma getirin birinci mesajda yazan kanallar açılır
Konu Mu®aT tarafından (10-10-2008 Saat 23:01 ) değiştirilmiştir.
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
HIZIR gibisin valla hemen yetistincok sagol dostum insallah bi sorun cikmaz cikarsa eski versiona donmem icin hangi yazilimi yukliyeyim?(umarim buna gerek kalmaz)
Birde kanal liste yedegini nasil alicam ve recivere nasil yuklicem
cok soru sordum biliyorum ama kusura bakmayin uzun zamandir uzak kaldim onun icin tek tek sorup sorun cikmasin diye ugrasiyorum simdiden tesekkurler
Sorun çıkmaz çünkü yazılımlar denendi...Kanal listenizin yedeği için
Burdaki editör ile
KANAL EDİTÖRÜ
Burdaki talimata göre uygulayın
TALİMAT
Eskiden Kartal'a binerdik, şimdi ise Q7 ve Ferrari'ye biniyoruz
abi teşekkürler bunların hepsini mi yüklicez yoksa benim cihaz için hangisi uygundur acaba
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)