iOS Emojileri Android'e Geliyor!

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Mountain View firmasının kullanıma sunuğu iOS 9.1 emojileri, Android için de yakında kullanıma sunulacak. Yeni Emojiler hakkındaki tüm detaylar


    [​IMG]Birkaç hafta önce Hiroshi Lockheimer Android, Chrome OSveChromecast'in operasyon başkan yardımcısı seçildi. Android'e olan ilgisi daha önceden de bilinen Hiroshi Lockheimer, duyuru amaçlı bir tweet attı. Attığı tweet de sadece iOS 9.1 için olan emojilerin yakın bir zamanda Android'e geleceğini duyurdu.
    Yeni emojilerin Android 6.1 güncellemesi ile Googletarafından yayınlanması bekleniyor. Hiroshi Lockheimer attığı tweet üzerinden tartışmalar devam derken takipçiler ikiye ayrılmış görünüyor. Kimi takipçilerin Unicode 7 ve 8 ile iOS'a gelen emojilerin Android'e biran önce gelmesini savunurken kimi takipçiler ise bu hareketin yanlış olduğunu ve işletim sisteminin iOS'a benzemeye başlamasından şikayet ediyor.
    [​IMG]
    İki işletim sistemi arasında farklar giderek azalmaya devam ediyor. Aradaki farklar giderek azaldıkça iki işletim sistemi için de ortak çalışmalar görmek çok doğal. Özellikle Mountain View firmasının iOS 5 ile tanıttığı emojileri bu gidişle bütün cihazlarda görebiliriz. Ek olarak bu tür çalışmaları daha sık görmek son kullanıcıları her zaman mutlu edecektir.
     

Sayfayı Paylaş