Yasin ve Bruma Galatasaray’ı taşıyor

Konu, 'GALATASARAY' kısmında kaptan-8 tarafından paylaşıldı.

  1. kaptan-8
    Offline

    kaptan-8
    Yetkili
    Vip

    Kayıt:
    25 Ekim 2008
    Mesajlar:
    853
    Beğenilen Mesajlar:
    51
    Şehir:
    Adana
    Sneijder ve Podolski yatıyor Yasin ve Bruma Galatasaray’ı taşıyor

    Galatasaray'da senelik 1.1 milyon Euro kazanan Yasin ligde 7 gol atarken 1.2 milyona oynayan Bruma ise 5 gol-6 asistle katkı sağladı. Milyonlar alan Sneijder ve Podolski'yi sollayan ikili, sarı-kırmızılı takımın en skorer futbolcuları olarak

    [​IMG]

    Sezon başında FFP kriterlerini yerine getirmek için bazı oyuncularla yollarını ayıran Galatasaray’a en fazla fayda, takımın en az kazanan futbolcularından geldi.

    Ali GÜMEN / ÖZEL HABER

    Senelik yalnızca 1.1 milyon Euro kazanan Yasin Öztekin, ligde attığı 7 golle en skorer isim olurken, 1.2 milyona ter döken Bruma ise 5 gol-6 asist ile sezonun en verimli ismi oldu. İki futbolcunun performansıyla büyük tartışma yaratan ve 1.25 milyon Euro'ya oynayan Sabri'den bile az kazanması ise dikkat çekti.

    GOLLERİN YÜZDE 72'Sİ

    Tabii ki Galatasaray’ı daha iyi yerlere taşıması için milyonlar kazanan isimler de bu performansın altında ezildi. Senelik 4.5 milyon Euro garanti ücret alan Wesley Sneijder sadece 1 gol atıp, 5 asist yaparken 3 golü bulunan ve yıllık 3 milyon kazanan Podolski de gölgede kaldı. İki futbolcu, bu sezon ligde 25 kez rakip fileleri havalandıran Galatasaray’ın attığı gollerin 18'ine yani yüzde 72'sine doğrudan katkıda bulundu.


    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

     

Sayfayı Paylaş