İOS Androidli BlackBerry Venice render görseller ortaya çıktı

Konu, 'Android os' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Blackberry’in ilk Android işletim sistemine sahip akıllısı bu sonbaharda sunulabilir…
    [​IMG]
    Kanada kökenli Blackberry, bir zamanlar yakaladığı o şaşalı günlerini özlemle anarken, yeni modelleri ile tekrar kaybettiği pazar payını alma çabasında. Firma, geçtiğimiz sene Blackberry Passport, Z3 ve Classic modellerini sunarken, bu sene başında da MWC 2015’de Blackberry Leap duyurusu ile karşımıza gelmişti.
    [​IMG]
    Geçtiğimiz gün firma yeni bir akıllı telefon duyurusu daha gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sene sunulan firmanın amiral gemisi modeli Blackberry Passport’un farklı bir versiyonu olan cihaz Blackberry Passport Silver Edition olarak adlandırılırken, ****l çerçeve ve gümüş rengi ile dikkat çekiyor.
    Diğer taraftan bir süredir Blackberry OS ile kan kaybeden firma iddialara göre Android model sunma kararı vermiş durumda ve Google’ın geliştirdiği açık kaynak kodlu işletim sistemi ile gelecek ilk model de Blackberry Venice olarak gelebilir.
    [​IMG]
    Bu model hakkında şimdiye kadar bir çok bilgi gelmişti. Kapalı kapılar ardında MWC’de ilk olarak sergilendiği kaydedilen cihaz, şimdi de render görselleri ile internette yerini aldı. Oldukça başarılı bir tasarıma sahip olan akıllı telefon kayar kızaklı QWERTY klavye desteği ile geliyor.
    [​IMG]
    Cihazın henüz kesin olmayan teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, cihazın 5.4″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran ile geleceği kaydedilmekte. Qualcomm’un altı çekirdekli 64-bit işlemci içeren Snapdragon 808 yonga setinden güç alacak olan cihaz ayrıca 3GB sistem belleği ile gelecek.
    Bu cihazın Kasım ayı civarında sunulması bekleniyor.
     

Sayfayı Paylaş