FBI, SEA Hackerlarının Başına Ödül Koydu!

Konu, 'Dünyadan Haberler' kısmında TaaLoS tarafından paylaşıldı.

  1. TaaLoS
    Offline

    TaaLoS
    Yetkili
    Vip

    Kayıt:
    16 Mart 2016
    Mesajlar:
    267
    Beğenilen Mesajlar:
    53
    Şehir:
    Gaziantep
    FBI, dünyanın en büyük hacker gruplarından olan Suriye Elektronik Ordusu (SEA) hackerlarının başına ödül koydu. Hackerların yakalanmasını sağlayan kişiye 100.000 dolar ödül!
    [​IMG]

    Suriye Elektronik Ordusu hackerları 2014 ve 2015 yıllarında yaptıkları ses getiren hackler yüzünden FBI'ın en çok aranan hackerlar listesine direkt giriş yaptı.

    Yaklaşık 2 yıldır hacker grubundan hiç kimsenin yakalanmamış olmasıFBI'ın canını sıkmış gibi gözüküyor. Üst düzey yöneticilerden gelen açıklamaya göre hackerlardan herhangi birisinin yakalanmasına yardım eden kişiye 100.000 dolar değerinde para ödülü verilecek.

    SEA, Amerika Birleşik Devletleri'ne ait onlarca kuruluşun web siteleri başta olmak üzere, Forbes, Independent, Daily Telegraph gibi web sitelerini hacklemişti.
    [​IMG]
    Suriye Elektronik Ordusu hackerları yaptıkları sayesinde sanal alemin en çok ses getiren hackerları listesine girmeyi başardı.

    Ayrıca Suriye'deki Esad rejimi yanlısı olan bu grup, Esad karşıtı görüş belirten herkesi hedef listesine dahil ediyor ve er yada geç hackliyor.

     

Sayfayı Paylaş