12729-H-30000 degişmiştir arkadaslar şuan için alınabilen güncelleme yokdur güncellemeler başladıgı an burdan bilgiler verilecekdir![]()
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Redline Forumunda Bulunan redline yeni güncelleme frekansı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : 12729-H-30000 degişmiştir arkadaslar şuan için alınabilen güncelleme yokdur güncellemeler başladıgı an burdan bilgiler verilecekdir...
12729-H-30000 degişmiştir arkadaslar şuan için alınabilen güncelleme yokdur güncellemeler başladıgı an burdan bilgiler verilecekdir![]()
güncelleme ler aktif hale geçmişdir yeni frekansın sabitlendigi yazılım kısa zaman sonra uyduda olacakdır şun kanal key yükleyebilirsiniz
merhaba arkadaşlar redline marka cihaz almak istiyorum ! türksattan güncelleme yapaıyormu öğrenebilirmiyim. saygılar
Evet arkadaşımn redline bazı cihazlarında örnek olarak RL-100 CXS modeli uydudan güncelleme yapıyor
Redline 18 500 DVR' lerde uydudan güncelleme alıyordu
Ve daha birçok avantaj sunabilecek diye beklerken hepsi fos çıktı..
![]()
Banlı Üye
sunny marka cihazlar haygi uydudan ve frekanstan güncelleniyor
rl-100 csx kullanıyorum 1 haftadır sinyal zayıf diye kanalları izliyemiyorum güncelleme de yapamıyorum acaba frekenslar mı değişti yardımcı olursanız sevinirim
12729 - H (Yatay)- 30.000 bu frekansı giriyorum ama sinyala alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)