next ye-2005 d rcv ilk defa yazilim yükleyeceğim yardımcı olur musunz?
Next Star Kategorisinde ve NextStar YE-7600 SKY, Next 2005, Next YE-25000 Forumunda Bulunan next ye-2005 d rcv ilk defa yazilim yükleyeceğim yardımcı olur musunz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : arkadaşlar next ye-2005 d rcv cihazıma kendim yazilim yükleyeceğim.rs-232 kablosunu aldm.netten birkaç uploader ve yazilim indirip yüklemeye çalştm fakat yükleyemedim.sanirim ...
-
Yeni Üye
next ye-2005 d rcv ilk defa yazilim yükleyeceğim yardımcı olur musunz?
arkadaşlar next ye-2005 d rcv cihazıma kendim yazilim yükleyeceğim.rs-232 kablosunu aldm.netten birkaç uploader ve yazilim indirip yüklemeye çalştm fakat yükleyemedim.sanirim hw flan uyuşmuor.pek fazla bilgim yok bu konuda.yardımcı olur musnuz?hangi yazilimi hangi uploaderle yükleyeceğim.şimdiden teşekkürler.
-
Katılımcı Üye
kayadar Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar next ye-2005 d rcv cihazıma kendim yazilim yükleyeceğim.rs-232 kablosunu aldm.netten birkaç uploader ve yazilim indirip yüklemeye çalştm fakat yükleyemedim.sanirim hw flan uyuşmuor.pek fazla bilgim yok bu konuda.yardımcı olur musnuz?hangi yazilimi hangi uploaderle yükleyeceğim.şimdiden teşekkürler.
cihaz bilgisine bak ve orada yazılı olanın yazılımını bulup sitedekı yükleme tarifine gore yükle cihaz bilgiside uyumlu olmayan yazılımı atma atarsan cihazın flaji cöker.
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler