Güncel Next Emu Key Absat / D+ / Polsat / Cabo / Premiere OK Dosyaları : (25.10.2007) 1. mesajda güncellenmiştir.
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Next Star Forumunda Bulunan Next Tüm Seri Softcam Dosyaları Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Güncel Next Emu Key Absat / D+ / Polsat / Cabo / Premiere OK Dosyaları : (25.10.2007) 1. mesajda güncellenmiştir....
Güncel Next Emu Key Absat / D+ / Polsat / Cabo / Premiere OK Dosyaları : (25.10.2007) 1. mesajda güncellenmiştir.
''TUNA ELEKTRONİK''
:helpless:murat kardeş dediğim gibi allah seni başımızdan eksik etmesin eline sağlık binlerce kez teşekkürler.bişey daha rica edecem şimdi ben france 4 kanalı üzerindeyken 4 tane 8 yerine 4 tane 0 yaptım küçük bi kutucuk çıktı orada chanel save üzerine yön tuşuyla geldim birden bire kanallar ve cihazda bulunan uydular silindi şimdi ne usuah kanalının üzerinde şifreler çözülüyo nede france4-5 kanalının üzerinde 4 tane 8 yaptığımda.galba herşeyi sildim.uyduları tekrar ayarladım ama şifreler çözülmüyo.senden yardım istiyorum tabi zahmet olmazsa.birdr cihaza hotbirde bulunan kanalları sıralarını en kısa yoldan tekrar nasıl ayarlayabilirim.cihazım next5000ci mpa.ilgine ve yardımlarına şimdiden teşekkürler.
Konu mustifunda tarafından (01-11-2007 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.
polsat çözmüyor aut yok mu ?:secret:
:inlove::flower::flower::inlove::opucuk:SENİ BEKLEYECEĞİM ZEYNEP :inlove::flower:
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)