next le ilgili soru surunları buraya yazınız
Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Next Star Forumunda Bulunan NEXT serisi soru ve sorunlarınızı buraya yazınız Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : next le ilgili soru surunları buraya yazınız...
next le ilgili soru surunları buraya yazınız
üstadım next 8000xcam makinam var sorun cihaz açılmıyor displaydeki ledler yukarı aşağa yanıp duruyor bazen açılıyor bir süre sonra aynı şikayet oluşuyor komle resetledim kurtarma yazılımı attım en az 5 kere sonuç aynı şikayet devam ediyor ne yapmam lazım flaşmı gitti anlıyamadım:(:(
sanırım flaş sorunu olabilir.bu tür sorunlarla karşılaştım.işlemciye kadarda gittiğini gördüm.sizin yapmanız gereken ilk önce cihazınıza orijinal yazılımını yüklemek.yinemi sorun yaşadın.kurtarma yazılımınıda yükledin olmadı.o zaman tamirci bi arkadaşla irtibata geçmeni tavsiye ederim.saygılar.
''TUNA ELEKTRONİK''
selam
üstadım kolay gelisi bende Next 2000 CIS plus var...
geçen bir satıcıdan güncellem yaptırdım..
fakat listeler gitti.Eskiden spice platium vardı gitti. xxx ve benzeri kanallar birgün izledim gitti. bu kanalların listesi,keyleri vs. açıkçası bir yerlere üye olmadan bu tür kanalları nasıl izlerim.yardımlarınızı için şimdiden tşk
haa bu arada yaz bekarıyım..
Spice Platiun ve bunun benzeri kanalları server ücreti ödemeden izlemeniz zor.Beleş serverlar bulursanız onlarla belli bir süre izlerseniz.Ama kesintisiz olarak sirustan hustlerı ücretsiz ve kesintisiz izleyebilirsiniz.Yeni çanak alamayda gerek bir multi fit 1 de lnd alsanız işinizi görür.
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
http://twitter.com/ertanaktepe
sabri kardesim ya bu 8000 cihazlar program attım 1 açıyo 10 dakika sonra gidiyo bir bilgin var mı neden bole yapıyo? cihazın modeli next 8000 x-cam versiyonu 1.3 yaptım.
Konu uzay037 tarafından (04-08-2007 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir.
benim next 2000 cı plus ınf 614a cihazım var ve 12476 h 27500 frekansına kalite gelmiyor..
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)