Digital Uydu Alıcıları Kategorisinde ve Next Star Forumunda Bulunan NEXT serisi soru ve sorunlarınızı buraya yazınız Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Arkadaşlar merhaba..
Next YE 9000 CI model bi cihazım var, cihaz bazen kanal değiştirirken kilitleniyor. ekran donuyor ama ses devam ...
Next YE 9000 CI model bi cihazım var, cihaz bazen kanal değiştirirken kilitleniyor. ekran donuyor ama ses devam ediyor. ancak cihazın fişinin sökülüp takılmasıyla düzeliyor, bazen 10 ar dakika arayla kilitlendiği oluyor bazende uzun uzun karıştırdığım halde cihaz tık demiyor. hemen söyliyim cihaza şimdiye kadar hiç yazılım atılmadı..
hepinizi saygıyla selamlıyorum..
teşekkürler...
.."GeLirkeN nE GeTiriLiR Ki GiDeRkeN Ne GÖTüRülüR"..
Next YE 9000 CI model bi cihazım var, cihaz bazen kanal değiştirirken kilitleniyor. ekran donuyor ama ses devam ediyor. ancak cihazın fişinin sökülüp takılmasıyla düzeliyor, bazen 10 ar dakika arayla kilitlendiği oluyor bazende uzun uzun karıştırdığım halde cihaz tık demiyor. hemen söyliyim cihaza şimdiye kadar hiç yazılım atılmadı..
hepinizi saygıyla selamlıyorum..
teşekkürler...
Mayıs ayı yazılımını atın düzelir.
"Her günü hayatının son günüymüş gibi yaşarsın ve sonunda haklı çıkarsın"
next ye-8000xcam yazilim sorunu acil yardim lütfen
slm arkadaslar bende next ye-8000xcam var yanlis yazilim yükledim panelde isiklar oynuyor menü ye giremiyorum fabrika ayari yapamiyorum reset olmuyor menü ye giremedigim icin olmuyor ve malesef yeni yazilim hazirliyorum ama okumayi kabul etmiyor nasil kurtaririm acaba ariza sebepi ne olabilir yazarsaniz sevinirim saygilarimi iletiyorum
slm arkadaslar bende next ye-8000xcam var yanlis yazilim yükledim panelde isiklar oynuyor menü ye giremiyorum fabrika ayari yapamiyorum reset olmuyor menü ye giremedigim icin olmuyor ve malesef yeni yazilim hazirliyorum ama okumayi kabul etmiyor nasil kurtaririm acaba ariza sebepi ne olabilir yazarsaniz sevinirim saygilarimi iletiyorum
arkadaşım cihazın yazılım alıyorsa orijinal yazılım atmayı dene,eğer açılışta lodırı görüyorsan yazılım alması gerekir.eğer yükleme yapamıyorsan flaşın yeniden yazılması gerekir.saygılar.
slm benim y2500x dpcı pulus pozisyon lu var bunun ne yazılılmı ne key dosyaları hiç bir şey bulamıyorum bununla ilgili yardımlarınızı bekliyorum çok teşkkürler
slm benim y2500x dpcı pulus pozisyon lu var bunun ne yazılılmı ne key dosyaları hiç bir şey bulamıyorum bununla ilgili yardımlarınızı bekliyorum çok teşkkürler
nisan ayının yazılımı mevcut softcam atarak polsatları izleyebilirsin arkadaşım
üstad ye 2000 Cx süper plus Usbsiz (NreQ) Reciverim var. Forumdan bi arkadaş yardımcı oldu ama sorunu çözemedik. bu forumda verilen:
NEXT 2000 SÜPER SOFTCAM-26-10-2008
keyini indirdim. içinde
softcam.kdb
softcam.key
diye iki dosya var softcam.key i yüklüyorum ama diğerini yükleyemiyorum. Hal böyle olunca hiç bir şifre çözülmüyor.
son yazılım ve kanal listesini yükledim, sorun yok. Emu açık bu arada.
Arkadaş stblink 1,06 ile at ozamn olur dedi ama 1. 06 ve stblink 2.01 ikisiylede yükleyemedim. softcam.kdb dosyasını nasıl yükleyebilirim.
Usta bende next 25000 cı var geçenlerde yeni yazılım yükledim cihaz bilgisinde sunny at 9030 yazıyor next destek sayfasından yeni emu atmak istediğim zaman fail hatası veriyor bukonuda yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler iyi çalışmalar