Windows 10 SDK Evrensel Windows (UWP) Uygulamaları GitHub Üzerinden Paylaşıldı.

Konu, 'Windows işletim sistemi' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Windows 10 için geliştirilen Evrensel Windows örnek uygulamaları açık kaynak olarak GİTHUB üzerinde yayınlandı.
    [​IMG]
    Özellikle son bir ay Microsoft cephesinde oldukça hareketli geçiyor. Windows 10 final güncellemesini 29 Temmuz’da yayınlayan Microsoft, Windows 10 Mobile için yeni bir yapı ve Windows 10 için üç tane de toplu güncelleme yayınlandıktan sonra Windows 10 Insider Preview güncellemelerinde ikinci programı da başlattı. Microsoft, bir taraftan da Windows 10’un uygulama zenginliğini sağlamaya çalışıyor.
    Windows 10’un son versiyonuna ulaşmasıyla birlikte Windows 10 API’larının kullanımına yönelik, Windows 10 SDK ile geliştirilmiş Universal Windows Platform (UWP) uygulamaları GitHub üzerinden paylaşıldı.

    Buradaki örnekler Visual Studio içerisinde bulunan Universal Windows şablonları kullanılarak geliştirildi ve masaüstü, mobil ve gelecekte Universal Windows Platformu destekleyecek tüm cihazlarda çalışmak üzere tasarlandı.
    Tüm örneklere erişmek için

    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

    giderek, örneklere ulaşabilir; ayrıca aşağıdan da kategori bazlı örneklere erişebilirsiniz.

    Geliştiricilere yardımcı olmak ve onları Evrensel Windows Platform (UWP) uygulamalarını geliştirmeye çağıran Microsoft, bunun için de hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyor. Evrensel Windows Platform uygulamalarının, Windows 10 destekleyen tüm platformlarda aynı kullanıcı deneyimi yaşanması sayesinde şimdiden kullanıcılardan da olumlu tepkiler almaya başladı
     

Sayfayı Paylaş