Samsung Ürünlerindeki Donanım özellikleri

Konu, 'Samsung' kısmında Mehmetkarahanlı tarafından paylaşıldı.

  1. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Samsung Galaxy serisiyle büyük başarı yakalasa da her kullanıcı galaxy serisini tercih etmeyebiliyordu. Galaxy serisini kullanmak istemeyen kullanıcılar, fiyat-performans başarısı yönüyle hemen samsung grand neo modeline yöneliyor. Samsung Grand Neo'da beklentileri yerine çoktan getirdi. Bu yazımızda Samsung Grand Neo driver dosyalarına ulabilirsiniz.






    Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !



    Driver'ı yüklemeden önce bilgisayarınızda ki güvenlik duvarının veya antivirüs programınızın kapalı olduğundan emin olun. Bu tarz programlar genellikle driver dosyalarını yüklerken sorun çıkartabiliyor. Ayrıca telefonunuz da bilinmeyen kaynaklardan dosya alma modunun ve usb hata ayıklama modunun aktif olduğundan emin olun. Verdiğimiz dosya tarafımızca denenmiş olup, gönül rahatlığıyla kullanbilirsiniz.
     
  2. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Samsung’un yeni cihazı Geekbench benchmark veri tabanında ortaya çıktı.
    [​IMG]
    Yakın zamanda yeni akıllı telefon modeli duyurusu gerçekleştirecek olan firmalardan bir tanesi de Samsung olacak, özellikle bu ay sonunda yoğun bir şekilde bazı modeller duyurulacak ve bu duyurulan Ağustos ayında da devam edecek. Samsung da 13 Ağustos tarihinde iki akıllısını gün yüzüne çıkartacak.
    [​IMG]
    Samsung’un duyurusunu gerçekleştireceği yeni modeller arasında başta Galaxy Note 5 adındaki yeni üst seviye phablet modeli gelecek. Bu cihaz öncekiler gibi S-Pen desteği de içerecek. Ayrıca bir başka model de Galaxy S6 edge+ adı ile gelecek. Bu cihaz da daha önce duyurulan Galaxy S6 edge’nin büyük ekranlı versiyonu olacak.
    Galaxy Note 5 hakkında neredeyse her gün yeni bilgiler gelirken, şimdi de Verizon üzerinden sunulacak olan Galaxy Note 5 benchmark sonuçlarında ortaya çıktı.
    SM-N920V model numarasına sahip olan yeni akıllı telefon 4GB sistem belleği ile geliyor. Ayrıca baktığımızda yonga seti olarak ise Samsung üretimi sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 430 grafik işlemci içeren Exynos 7420 yonga setinden güç almakta.
    Daha önce gelen bilgiler ise Samsung Exynos 7422 yonga setinden güç alacağı şeklindeydi. İşletim sistemi olarak ise Google Android 5.1.1 Lollipop üzerinde çalıştığı görülüyor. Ayrıca Geekbench benchmark sonuçlarına göre ise akıllı telefon tek çekirdek olarak 1418 ve çok çekirdek olarak ise 4399 puan almış durumda.
    İddialara göre Galaxy Note 5 akıllı telefon 5.67″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran içerecek. Ayrıca 16MP arka kamera ve 5MP ön kamera içerecek olan akıllı telefon parmak izi tarayıcısı ve S-Pen desteği ile gelecek.
    [​IMG]

    Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’in microSD kart girişleri olmadan piyasaya çıkmaları oldukça eleştiri toplamıştı. Bu durum bazı fanatik Samsung kullanıcılarını bile isyan ettirmiş, “Samsung microSD’yi kaldırıyorsa artık LG’ye geçiyorum” yorumlarının yapılmasına sebep olmuştu.
    Bugün ise Sammobile tarafından ortaya çıkarılan Samsung’a ait bir dökümana göre Samsung microSD kart girişini tekrar kullanmayı tartışıyor. Henüz kesin bir kanıya varmış olmasa da Samsung, daha önce kaldırdığımicroSD’yi tekrar geri getirebilir.
    ABD’li nakliye şirketi Sprint’in elinde bulunan ve internete sızan dökümana göre SM-N920P model numarasıyla Galaxy Note 5, 32 GBdahili depolama alanı ise listelenmiş. Bunun yanında 128 GB’a kadar destekli microSD kartgirişinin olduğu bilgisi yer alıyor. Eğer yeni telefon bu özelliklerle çıkarsa Note 5, kullanıcılara 160 GB’a kadar devasa bir depolama alanı imkanısunacak.
    [​IMG]
    Aynı Sprint dökümanında Note 5’in hazır yüklü Android 5.1 Lollipop, 16 megapiksel arka, 5 megapiksel ön kamera ve Bluetooth 4.2 desteği ile geleceği yazıyor. Ekranın Quad HD çözünürlüğü ile geleceği yazarken bu bilgiler doğrulanırsa Note 5’in 4K ekranla geleceği söylentileri de ortadan kalkmış olacak.
     
  3. Mehmetkarahanlı
    Offline

    Mehmetkarahanlı Süper Üye Üye

    Kayıt:
    16 Kasım 2014
    Mesajlar:
    593
    Beğenilen Mesajlar:
    76
    Şehir:
    ESKİŞEHİR
    Samsung, Tizen Geliştirici Zirvesi'nde Tizen 3.0'ın yeni özelliklerini açıkladı. Performansa odaklı yeni versiyon


    [​IMG]Samsung, Tizen Geliştirici Zirvesi 2015'te açık kaynak kodlu işletim sistemiTizen'in 3.0 versiyonunda bulunacak yeni özellikleri açıkladı. 2015'in sonunda veya önümüzdeki yılın başlarında çıkması beklenen Tizen 3.0, yapılacak bazı mimari değişikliklerle son kullanıcılar için daha iyi bir kullanım tecrübesi sunmayı hedefliyor.
    Tizen 3.0 hangi yenilikleri getiriyor?

    Tizen 3.0, 64 bit işlemciye ve bir cihaz üzerinde birden çok kullanıcıya, bunun yanında internet bazlı yeni bir sisteme destek verecek. Yapılan değişikliklerle performans artırımı gerçekleşecek ve uygulamalar artık çok daha kısa sürede açılacak. Ayrıca güvenlik deSamsung'un değindiği noktalardan biriydi. Çok fazla detay vermese de Samsung, güvenlik sisteminin daha sağlam olacağını ancak kullanımı basitleştirilmiş bir arayüzle geleceğini söyledi.
    Tizen 3.0'ın geri uyumluluğu

    Tizen 3.0, bir önceki versiyon olan Tizen 2.4'e ait özellikleri taşımaya devam edecek. Örneğin navigasyon için bir önceki Tizenversiyonunda bulunan tüm özellikler, Tizen 3.0'da hangi navigasyon uygulamasını kullandığınız farketmeksizin tekrar destekleniyor olacak.
    Etkinlikte Samsung'un açıkladığı özelliklerden bazıları bunlar. Etkinlik ile ilgili yeni bilgiler geldikçe size duyurmaya devam edeceğiz.
     

Sayfayı Paylaş