Yardıma ihtiyacm var..!
Next Star Kategorisinde ve Next 9000 Serisi Forumunda Bulunan Yardıma ihtiyacm var..! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : by_mysterious Nickli Üyeden Alıntı
Lnb kontrolunu nasil yapabilirim ? çanağın ortasindaki lnb yi kurcala deme sakin, çanak çok sakat bi ...
-
-
Katılımcı Üye
arkadaşlar
tüm yardımlar için teşekkür ederim,
sanırım oxit in dediği gibi çanaklarda sorun olabilir.. şayet dün akşam neredeyse hiç problem olmadı..
bu arada lnb ayarına baktım standart universal olarak kayıtlı, kalite değeri olarak %50-60 civarı gösteriyor bu değerde ama kanalına göre kalitenin %97 ye ulaştığı oluyor sinyaller ise genelde %70-75 civarında..
tekrar sorun olursa son çare yedeklediğim bilgileri geri yüklemeyi deniycem fabrika ayarına dönmeye luzum yok çünkü yedeklediğim bilgiler sorunsuz çalışıyordu, zaten oda olmazsa servis çağırıp çanaklara baktırıcam,
havadaki dalgalanmadan, yüksek elekrtik akımlarından, kapalı veya çok rüzgarlı havadan etkileniyor olabilir, çünkü zaman zaman artıyor, bazende hiç olmuyor... bir süre daha inceliyip düzelmezse servise bayılıcaz artık..
tekrar teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara...
.."GeLirkeN nE GeTiriLiR Ki GiDeRkeN Ne GÖTüRülüR"..
-
Emektar Üye
sorununuz canaklarda kuran sahıs canaga ıyı ayar vermemıstır ya kendınız bıraz ınce ayar vermenızlazım yada kuran sahsı arayınız gelıp öbaksın kendısı
YOKUŞTA AKMAYAN TER İNİŞTE GÖZYAŞİ OLUR
-
Katılımcı Üye
çanak döndüyse veya ince ayarı bozulduysa rüzgardan olmuş olabilir çünkü çanağı takalı 2 aya yakın oldu hiç bi sorun yoktu son 10 gündür bu şekilde...
nasıl ayar verebileceğimi bilsem hemen çıkıp çatıya bakıcam ama ben daha hangisi türksat hangisi hotbird onu ayıramıyorum.. türksatı düzeltcez diye hotbird un yonunu bozmayalım, bide bunları sepet antenler gibi elimizle sağa sola dönderecek halimiz yok sanırım, bu yuzden mecburen servis çağrıcam, ne aldığım yer nede servis bu arızayı üstlenmiyor, ücrete karşılık yapacaklarını söylüyorlar..
.."GeLirkeN nE GeTiriLiR Ki GiDeRkeN Ne GÖTüRülüR"..
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)