Next 8000XCam Editli Yazılımları 06.11.08
Next Star Kategorisinde ve Next 8000 X-CAM ve Next 8000 Plus Serisi Forumunda Bulunan Next 8000XCam Editli Yazılımları 06.11.08 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca : Next 8000XCam Editli Yazılımları
*** On TV Crystal
*** On TV Silver 13°E
*** On TV Diamond 13°E
*** ON ...
-
-
Yeni Üye
gelecektede böyle çalışmaların devamı diligiyle bekleriz çok teşekkürler
-
Yeni Üye
Ben cihaz olarak next ye-8000-xcamnplus pcm 1725 kullanmaya yeni başladım.Türksat kanallarını yükledim.Emu dosyası diye software dowloader 1i1 ile 0927a bin dosyası yükledim. sonunda dowload success yazısı çıktı.Yükleme tamamlandımı yoksa olmadımı.Sizden son emu yazılımı ve yükleme programı hakkında yardım bekliyorum.
-
Administrator
bunyamin.t Nickli Üyeden Alıntı
Ben cihaz olarak next ye-8000-xcamnplus pcm 1725 kullanmaya yeni başladım.Türksat kanallarını yükledim.Emu dosyası diye software dowloader 1i1 ile 0927a bin dosyası yükledim. sonunda dowload success yazısı çıktı.Yükleme tamamlandımı yoksa olmadımı.Sizden son emu yazılımı ve yükleme programı hakkında yardım bekliyorum.
yükleme tamamlanmış olmalı öyle yazdıysa.
Son emu yazılımları cihazınızın linkte mevcut
http://www.prosatforum.com/forum/nex...0092008-a.html
-
Yeni Üye
Dediğiniz yerden indirdim 21.09.2008 tarihli önce yüklediğim 3.11.2008 tarihli aynı boyutta bin dosyası yüklediğim program doğrumu.
-
Yeni Üye
YE-8000-xcam plus 1725 cihazım ana menüye basınca kilitleniyor.Cihazı kapatıp açınca normale dönüyor.Fakat anamenüye giremiyorum.Girince tekrar kilitleniyor.Yardım Acil.
-
Yeni Üye
Gİrişteki editli yazılımları bu cihazıma yükleyebilirmiyim.nasıl.
-
Yeni Üye
Arkadaşlar yukarda verdiğim menü kilitlenmesini çözdüm.Radyo bölümüne geçerek arka planı mavi seçtim ve tv ye döndüm açıldı Tabiki bir arkadaşın yardımı ile çözdüm.
-
Banlı Üye
-
Yeni Üye
teşekkürler kardeş nedense next marka uydularla pek ilgilenen yook
Konu Bilgisi
Users Browsing this Thread
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
Bu Konu İçin Etiketler